|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Francoski rogljički
8.4.2008 18:18:36   
maša*
Iščem recept za francoske rogljičke ali crossante (upam da sem prav napisala). Ali lahko dam not npr. orehe ali čokolado?

hvalaaaaaaaauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Francoski rogljički
8.4.2008 19:23:51   
žigolino
Narediš kvašeno testo v katerega nato zvaljaš maslo isto kot pri listnatem samo da pri listnatem narediš vlečeno testo.
Polniš lahko kakor želiš

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 20:49:17   
al1*
Postopek za izdelavo francoskih rogljičkov je zelo dolgotrajen, moja mama jih je enkrat delala, ampak po pravici povedano - niso bili tako dobri kot kupljeni. Delala je po tem receptu:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=153

Po mojem jih lahko tudi napolniš z orehi ali čokolado.

lp

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 21:24:41   
babylove
Jaz v Slo še nisem jedla pravih francoskih rogljičkov.
Kako se pa naredijo, nimam pojma, jih kupim v pekarni user posted image .

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2008 22:30:50   
drobižek
Ta pravi francoski rogljički so v Leclercu - z marmelado ali brez. Zelo zelo dobri...priporočam!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?