|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fotografiranje novorojenčka
24.8.2007 13:04:27   
biba78
Pozdravljene,

našega novorojenčka smo v bolnici nekajkrat veselo poslikali - včasih se je ob tem sprožil fleš, včasih ne. Nato me je, ko smo prišli domov, babica opozorila, da tega ne kaže početi. Zdaj sem kar zaskrbljena.

Koliko lahko fotografiranje škodi novorojenčku??

Hvala lepa za vaše odgovore!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fotografiranje novorojenčka
24.8.2007 13:14:00   
Dejča
Mah, ne poslušaj teh starih vraž v smislu, da vsaka fotka vzame otroku (človeku) nekaj duše user posted image  ... No, resno - zakaj bi mu pa škodilo? Pretiravati res ni treba, sploh s flešem ne - pa bolj zato, ker najbrž malega moti, če mu kar naprej bliska pred očmi, kot pa kaj drugega.

(odgovor članu biba78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 13:17:38   
crci06
zame bi bil samo fleš problematičen, če ga je preveč.
Jaz sem svojega nekajkrat slikala brez fleša, in potem še 1,2x s flešom, tolk, da ni bil res light show. Pa čez nekaj minut, dni kakorkoli že again and again.
Takle fleš za take micebe  učke, navajene teme  je pomoje kr hud. 

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 13:28:52   
simona76
Ja, ravno fleš naj bi bil problematičen zaradi učk. Jaz slikam rajši brez, če pa z njim pa tako, da gleda stran.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 13:35:07   
neisha80
Biba78 ne poslušaj "dobronamernih" nasvetov,naredi tako,kot ti misliš,da je prav.Pa tudi lepo bo s pikico ćez par let gledat slikice,ko ne boš mogla verjet,da je iz tega novorojenčka na sliki zrastlo tako čudovito bitje....

(odgovor članu biba78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2007 14:28:12   
livia
Glih na pol metra mu res ni treba s flešom bliskat, drugače pa po mojem ni problem.

(odgovor članu biba78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 16:21:01   
Naja30
Ah, moja tašča je že v porodnišnici veselo bliskala s flešem, pa je tamala ful trznila. Ne vem, jaz sem potem raje brez fleđa slikala. Je treba vseeno malo pazit te male očke.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?