|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Folna kislina
23.9.2008 15:36:12   
Lalica1
Mene samo zanima ali je kaj narobe če ne jemljem folne kisline?

Ker mi je zelo slabo in se bojim, da mi bo ob jemanju še huje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Folna kislina
23.9.2008 15:41:38   
enkratna
Jaz ti lahko rečem samo, kar je meni povedal dr. Drobnič na predavanju za IVF postopek (še posebej, ker jaz 3 mesece pred zanositvijo nisem jemala folne kisline, jemati sem jo začela šele v 1,5 mesecu nosečnosti in prenehala jemati po 12. tednu nosečnosti).

Na predavanju je omenil, da ni nič hudega, če ne jemljemo folne kisline, če imamo urejeno prehrano in predvsem, če nimamo zgodovinskih medicinskih indicev, da bi lahko bilo s plodom kaj narobe (v smislu "včasih naše mame niso slišale za folno, pa smo bili vsi zdravi"). Ni pa nič narobe, če jo jemljemo user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2008 17:08:10   
Anonimen
Nič ne bo narobe!

(odgovor članu enkratna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2008 20:31:22   
katra55
Poskusi čim več folne kisline zaužiti s hrano.
Folno kislino vsebujejo: zelena solata, ohrovt, špinača, cvetača, brokoli, rdeča pesa, korenje, marelice, dinja, buča, avokado, fižol, kvas, polnovredna pšenica, temna ržena moka, jajčni rumenjak, jetra, ledvice.
Zaužij čim več surove zelenjave, ker se med toplotno obdelavo folna kislina razgradi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2008 11:44:47   
girly
lahko poskusiš tudi kakšne druge tablete, kii vsebujejo 400mg folne kisline, ne tifol. recimo centrum materna, ki vsebuje vse vitamine in minerale, tudi folno kislino

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2008 11:47:22   
Splet.Ka
Če jo zaužiješ dovolj s hrano, ni nič narobe. Ampak pri tako resnih možnih posledicah ob pomanjkanju (spina bifida - si kdaj videla, kako to zgledauser posted image ) jaz v nobeni nosečnosti nisem imela namena tvegati. Prvič sem jemala Tifol, drugič Elevit in Centramed Mami.

Cvetim...

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 12:06:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2008 12:59:08   
byanca
jaz je tudi ne jem....sem jo jemala preden sem zanosla, pa mi je slabo delalo.
res da pojem ogromno zelenjave in pijem sirup, ker mi malo železa manjka.
sploh pa v nosečnosti kar redno kri pregledujejo, tako da če bi ti kaj manjkalo, bi ti že povedali.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2008 13:26:09   
borabara
men je ginekologinja rekla da jo drugje po Europi jemljejo že celo nosečnost! Pri nas ti jo samo svetujejo noben pa ne reče da je obvezna. Ker v Ameriki je pa bojda obvezna. Imajo pa tud dost več vrst spine bifide!!!user posted image

lp
nin@

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2008 19:13:35   
Naja30
Nič ne bo narobe.

Lahko pa poskusiš jemat po obroku. Meni je tudi bilo slabo, če sem na prazen želodec vzela.

(odgovor članu borabara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2008 19:28:12   
Lorencia
Folna kislina je tudi v tistih stekleničkah od Hipp ali koga, ko spiješ sirup 20ml dnevno in ni slabega okusa, vsebuje še vse ostale vitamine...če ti morda tablete ne ustrezajo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 22:21:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......