|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fer odnos do varušk?
7.6.2006 18:09:12   
Anonimen
Bom raje anonimna. Pa zamere gor ali dol.

V bistvu sem tako razočarana, da sploh ne vem kje naj začnem.
Z eno družino sem se menila za varstvo njihovega otroka. Otroka bi varovala celo leto. Dogovarjanja, spoznavanja in tudi že kar konkretno uvajanje v varstvo je potekalo že kar nekaj časa.
Odpovedala sem neko drugo delo prav zaradi tega. Aja, preživljam se sama in bi denar nujno potrebovala.
In danes mi mamica pove, da so se odločili drugače. Ok, recimo da razumem razloge (ki pa sploh niso v zvezi z mano, z mano so billi (mende) zadovoljni.)
Sam vseeno se mi ne zdi fer tak odnos.

In kaj naj jaz zdej? Očitno grem na počitnice in se imam fajn. Ja... z denarjem, ki ga nimam.

Mah... sej sam jamram. Nobenga ne obtožujem.
Pač hočem sam to povedat. Ko se dogovarjate za varstvo vaših otrok, dobro premislite preden se odločite za varuško in preden se zatrdno dogovorite. če imate kakršne koli razloge proti, dajte to varuškam vedet.

Sicer se mi zdi, da dotična oseba ne bere tega foruma. Če pa vendarle ga... Oprosti, sej sem ti tud povedala kako gledam na to. Pač moram dat jezo ven.
In forum je najboljša možnost!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fer odnos do varušk?
7.6.2006 19:57:12   
tinatona
Da te potolažim - nisi edina. Brez veze se je zdaj sekirat, ker spremenit ne moreš ničesar. Lahko pa si njadeš kakšnega drugega varovanca.

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2006 20:14:26   
CatJa
Oh, ne obupaj. Če si fajn, prijetna in zanesljiva oseba, se gotovo ne bo manjkalo malih kandidatov, ki se bodo z veseljem cartali s teboj.
Zadnje čase me znanke in prijateljice na veliko sprašujejo, če poznam kakšno dobro varuško (naša je že za naslednja leta zasedena user posted image ), tako da vas očitno kar primanjkuje.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2006 23:37:29   
sadeluna
Pozdravljena!

Ker ravno iščem varuško, me lahko kontaktiraš na ukasmiles@yahoo.com.
Raje nič ne obljubim, ampak mogoče se pa lahko kaj dogovorimo...

Lp,
Urša.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2006 23:53:34   
Anonimen
Sadeluna sem vam pisala na mejl, pa ga zavrača.
Bom pisala na ZS.

(odgovor članu sadeluna)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2006 10:34:06   
dana
Pri nas je bila pa situacija žal obratna. Še preden sem rodila, sem se menila z varuško, ki jo dobro poznam. Klicala sem jo ponovno ko je bil naš mišek star 4 mesece, če še velja dogovor. Ona pa reče, da ne, da jih ima že zadosti. In je nisem mogla prepričati. Tako smo zamudili rok za vložitev vloge za v vrtec za tisto leto, in sem mogla poiskati za pol leta drugo varstvo. Kombiniramo na dveh koncih, zdaj julija naj bi šel pa v vrtec.

Tako da imaš vse sorte ljudi..

dana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?