Fer odnos do varušk? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Anonimen -> Fer odnos do varušk? (7.6.2006 18:09:12)

Bom raje anonimna. Pa zamere gor ali dol.

V bistvu sem tako razočarana, da sploh ne vem kje naj začnem.
Z eno družino sem se menila za varstvo njihovega otroka. Otroka bi varovala celo leto. Dogovarjanja, spoznavanja in tudi že kar konkretno uvajanje v varstvo je potekalo že kar nekaj časa.
Odpovedala sem neko drugo delo prav zaradi tega. Aja, preživljam se sama in bi denar nujno potrebovala.
In danes mi mamica pove, da so se odločili drugače. Ok, recimo da razumem razloge (ki pa sploh niso v zvezi z mano, z mano so billi (mende) zadovoljni.)
Sam vseeno se mi ne zdi fer tak odnos.

In kaj naj jaz zdej? Očitno grem na počitnice in se imam fajn. Ja... z denarjem, ki ga nimam.

Mah... sej sam jamram. Nobenga ne obtožujem.
Pač hočem sam to povedat. Ko se dogovarjate za varstvo vaših otrok, dobro premislite preden se odločite za varuško in preden se zatrdno dogovorite. če imate kakršne koli razloge proti, dajte to varuškam vedet.

Sicer se mi zdi, da dotična oseba ne bere tega foruma. Če pa vendarle ga... Oprosti, sej sem ti tud povedala kako gledam na to. Pač moram dat jezo ven.
In forum je najboljša možnost!

tinatona -> RE: Fer odnos do varušk? (7.6.2006 19:57:12)

Da te potolažim - nisi edina. Brez veze se je zdaj sekirat, ker spremenit ne moreš ničesar. Lahko pa si njadeš kakšnega drugega varovanca.

LP Tina

CatJa -> RE: Fer odnos do varušk? (7.6.2006 20:14:26)

Oh, ne obupaj. Če si fajn, prijetna in zanesljiva oseba, se gotovo ne bo manjkalo malih kandidatov, ki se bodo z veseljem cartali s teboj.
Zadnje čase me znanke in prijateljice na veliko sprašujejo, če poznam kakšno dobro varuško (naša je že za naslednja leta zasedena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), tako da vas očitno kar primanjkuje.

sadeluna -> RE: Fer odnos do varušk? (7.6.2006 23:37:29)

Pozdravljena!

Ker ravno iščem varuško, me lahko kontaktiraš na ukasmiles@yahoo.com.
Raje nič ne obljubim, ampak mogoče se pa lahko kaj dogovorimo...

Lp,
Urša.

Anonimen -> RE: Fer odnos do varušk? (7.6.2006 23:53:34)

Sadeluna sem vam pisala na mejl, pa ga zavrača.
Bom pisala na ZS.

dana -> RE: Fer odnos do varušk? (8.6.2006 10:34:06)

Pri nas je bila pa situacija žal obratna. Še preden sem rodila, sem se menila z varuško, ki jo dobro poznam. Klicala sem jo ponovno ko je bil naš mišek star 4 mesece, če še velja dogovor. Ona pa reče, da ne, da jih ima že zadosti. In je nisem mogla prepričati. Tako smo zamudili rok za vložitev vloge za v vrtec za tisto leto, in sem mogla poiskati za pol leta drugo varstvo. Kombiniramo na dveh koncih, zdaj julija naj bi šel pa v vrtec.

Tako da imaš vse sorte ljudi..

dana

Stran: [1]