Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:15:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:16:25
|
|
|
|
dolenjka
|
sicer pa ne prehitevaj in marš nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:17:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:20:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
Hranim Carico... vazn da smo jo odprli... kdo ... ni vazn
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:21:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre Ne ne, je že prav. On je čist prefrišen in se mora še mal dokazat, zato predlagam da faj klepeta in čimprej naklofa 200 strani na 9. delu, da bo lahko jubilejnega 10. odprl preden gremo vse na nov forum
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:24:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre Ne ne, je že prav. On je čist prefrišen in se mora še mal dokazat, zato predlagam da faj klepeta in čimprej naklofa 200 strani na 9. delu, da bo lahko jubilejnega 10. odprl preden gremo vse na nov forum da vas vidim v petih dneh 200-ko napolnit
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:28:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre Ne ne, je že prav. On je čist prefrišen in se mora še mal dokazat, zato predlagam da faj klepeta in čimprej naklofa 200 strani na 9. delu, da bo lahko jubilejnega 10. odprl preden gremo vse na nov forum da vas vidim v petih dneh 200-ko napolnit Akcija... mislim, da to lahko naredimo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:33:37
|
|
|
|
MetiLu
|
Aha, vidim da je že tle akcija
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:34:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre Ne ne, je že prav. On je čist prefrišen in se mora še mal dokazat, zato predlagam da faj klepeta in čimprej naklofa 200 strani na 9. delu, da bo lahko jubilejnega 10. odprl preden gremo vse na nov forum da vas vidim v petih dneh 200-ko napolnit Akcija... mislim, da to lahko naredimo... če pa to uspe, pa VSAKA ČAST
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:37:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Majčice bodo kmalu na 11.delu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:38:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre Ne ne, je že prav. On je čist prefrišen in se mora še mal dokazat, zato predlagam da faj klepeta in čimprej naklofa 200 strani na 9. delu, da bo lahko jubilejnega 10. odprl preden gremo vse na nov forum da vas vidim v petih dneh 200-ko napolnit Akcija... mislim, da to lahko naredimo... če pa to uspe, pa VSAKA ČAST No, jaz sem mislila dokler se vse ne premnaknemo oz sem to napisala, ne pa dokler se ti in vrtnica ne premakneta Pa marš nazaj na 8. dokler je ne zaklenejo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:47:19
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre Ne ne, je že prav. On je čist prefrišen in se mora še mal dokazat, zato predlagam da faj klepeta in čimprej naklofa 200 strani na 9. delu, da bo lahko jubilejnega 10. odprl preden gremo vse na nov forum da vas vidim v petih dneh 200-ko napolnit Akcija... mislim, da to lahko naredimo... če pa to uspe, pa VSAKA ČAST No, jaz sem mislila dokler se vse ne premnaknemo oz sem to napisala, ne pa dokler se ti in vrtnica ne premakneta Pa marš nazaj na 8. dokler je ne zaklenejo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 12:50:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre Ne ne, je že prav. On je čist prefrišen in se mora še mal dokazat, zato predlagam da faj klepeta in čimprej naklofa 200 strani na 9. delu, da bo lahko jubilejnega 10. odprl preden gremo vse na nov forum da vas vidim v petih dneh 200-ko napolnit Akcija... mislim, da to lahko naredimo... če pa to uspe, pa VSAKA ČAST No, jaz sem mislila dokler se vse ne premnaknemo oz sem to napisala, ne pa dokler se ti in vrtnica ne premakneta Pa marš nazaj na 8. dokler je ne zaklenejo za vsako rit palca raste, tut za tvojo, čeprav je tako majhna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:06:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre Ne ne, je že prav. On je čist prefrišen in se mora še mal dokazat, zato predlagam da faj klepeta in čimprej naklofa 200 strani na 9. delu, da bo lahko jubilejnega 10. odprl preden gremo vse na nov forum da vas vidim v petih dneh 200-ko napolnit Akcija... mislim, da to lahko naredimo... če pa to uspe, pa VSAKA ČAST No, jaz sem mislila dokler se vse ne premnaknemo oz sem to napisala, ne pa dokler se ti in vrtnica ne premakneta Pa marš nazaj na 8. dokler je ne zaklenejo bravo za 9. del ja mi se pa 2.2. selimo na nov forum... tako da kje ste čveke če hočte tko hitr tok naklofat...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:12:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, mal priporem k polnenju strani: Tukaj pomagam podreti smrekico in pospraviti darila Gledam skozi okno, čeprav vidim samo steno Le kaj je v lončku? Tega valja se je najbolj bala... zdaj je najboljša igrača
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:16:37
|
|
|
|
jencili
|
dan, ooo ste pridni, ste že novi del načvekali Meni pa se kr ne znese dosti javljat, ker se kr precej potepamo naokoli, če sem pa že doma, mam pa tud kej za narest Mal sem vas na hitro preletela in vidla, da ni nič kej posebno novega. No, tud pri nas ni praktično nič, no razen kupča cunj, ki čakajo na sprehod
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:17:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, imam lahko 1x jaz to čast Hvala ajme ajme, pa Stipetu so jo dale punce, ker je edini moški pol naj jo pa adm. zbriše pa naj jo očka odpre Ne ne, je že prav. On je čist prefrišen in se mora še mal dokazat, zato predlagam da faj klepeta in čimprej naklofa 200 strani na 9. delu, da bo lahko jubilejnega 10. odprl preden gremo vse na nov forum da vas vidim v petih dneh 200-ko napolnit Akcija... mislim, da to lahko naredimo... če pa to uspe, pa VSAKA ČAST No, jaz sem mislila dokler se vse ne premnaknemo oz sem to napisala, ne pa dokler se ti in vrtnica ne premakneta Pa marš nazaj na 8. dokler je ne zaklenejo bravo za 9. del ja mi se pa 2.2. selimo na nov forum... tako da kje ste čveke če hočte tko hitr tok naklofat... Seveda pa bova z Vrtnico veseli družbe že prej
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:19:34
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. danes sem pa takšna, kot bi me povozil tramvaj.. me glava boli, pa buši..pa tečna sem.. najboljš..da grem kar dol..da nam še vam kej težila. pa lep dan vam želim...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:20:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, mal priporem k polnenju strani: Tukaj pomagam podreti smrekico in pospraviti darila Gledam skozi okno, čeprav vidim samo steno Le kaj je v lončku? Tega valja se je najbolj bala... zdaj je najboljša igrača kako je dobra s tem valjem Lana pa je končno zaspala , je trajalo celo uro. Ma glih, ko je prvič zaspala, se je sosed na zvonec obesil. Nas hočejo "prepričat", da smo mi krvi, da je bolj mrzlo v stanovanjih, ker smo dali nov radiator v kuhinji. Kreteniiiii. Da bi pa števce za porabo vgradili - pa jok, brate odpade. No, saj zdaj jih bomo morali, ker zakon tako pravi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:21:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. danes sem pa takšna, kot bi me povozil tramvaj.. me glava boli, pa buši..pa tečna sem.. najboljš..da grem kar dol..da nam še vam kej težila. pa lep dan vam želim... A te lahko mi v boljšo voljo spravimo?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:22:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Jaz tako pogrešam tak trebušček: mlavla - pobožaj bušija še namesto mene
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:27:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Jaz tako pogrešam tak trebušček: mlavla - pobožaj bušija še namesto mene Jaz tudi, prejle sem brala mojo objavo, da sem zagledala in ugotovila, da so mi med prvimi čestitale prav naše tamala 82, mlavla, listek, mary lou.... Bom mogla bit mal bolj pridna če hočem spet takega bušija
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:29:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Jaz tako pogrešam tak trebušček: mlavla - pobožaj bušija še namesto mene Jaz tudi, prejle sem brala mojo objavo, da sem zagledala in ugotovila, da so mi med prvimi čestitale prav naše tamala 82, mlavla, listek, mary lou.... Bom mogla bit mal bolj pridna če hočem spet takega bušija Stipe - akcija
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 13:30:14
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, mal priporem k polnenju strani: Tukaj pomagam podreti smrekico in pospraviti darila Gledam skozi okno, čeprav vidim samo steno Le kaj je v lončku? Tega valja se je najbolj bala... zdaj je najboljša igrača kako je dobra s tem valjem Lana pa je končno zaspala , je trajalo celo uro. Ma glih, ko je prvič zaspala, se je sosed na zvonec obesil. Nas hočejo "prepričat", da smo mi krvi, da je bolj mrzlo v stanovanjih, ker smo dali nov radiator v kuhinji. Kreteniiiii. Da bi pa števce za porabo vgradili - pa jok, brate odpade. No, saj zdaj jih bomo morali, ker zakon tako pravi. Ker zakon pa Meni je namreč upravnik prejšnji mesec razlagal, da se morajo strinjat vsi stanovalci da se montirajo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?