|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FERRUM LEK
20.3.2009 19:55:25   
SKOKCA
Pozdravljeni

zanima me ali ima katera od vas tudi predpisan sirup Ferrum Lek, za svojega dojenčka. Moj je namreč star 2 meseca in je malo slabokrven. Kako je najbolje, da se ta sirup daje malčku? Pred, med ali po obroku?
In kako je s krčki po tem dodatku?

Hvala za odgovor   
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: FERRUM LEK
20.3.2009 20:04:35   
Najaa
Jaz moji dajem železo pred obrokom, ker je težek in lahko poliva po njem.
Krčev pa zarad njega nima.

(odgovor članu SKOKCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2009 20:30:14   
Skye
Nam je bilo rečeno, da pred obrokom, ker se tako boljše absorbira..in tako smo ga tudi dajali.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2009 12:21:00   
SKOKCA
Hvala za podatke.....

sem mu že dala prvo dozo 2,5ml, pa sem se odločila, da prekinem to zdravljenje. Dobil je takšne krče, da sem mislila, da ga bo zlomilo user posted image . Ali ima katera podobne težave? Sem pa slišala, da se v Avstriji dobijo kapljice, ki pa so drugačne. Ali katera ve, katere so te?    

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2009 12:44:09   
Dashenka
Skokica,

Kako pa so ugotovili, da je otroček slabokrven. Saj rutinsko ne jemljejo krvi tako malim otročkom.
In kakšne vrednosti hemoglobina ima?

Mah, Ferrum Lek jaz 2mesečniku zagotovo ne bi dajala, če ni res zelo hudo slabokrven.

(odgovor članu SKOKCA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2009 8:11:39   
Katy78
SKOKCA, tudi mi smo dobili Ferrum Lek, pa ga je tako napenjalo, da tudi jesti ni mogel v miru. V bistvu je bilo najhuje med hranjenjem, pa ga nikoli prej krči ali napenjanje niso pretirano matrali. Zdaj smo kupili avstrijske Aktiferrin Tropfen in je precej bolje. Saj ga še napenja vendar nikakor ne tako kot po Ferrum Leku. Jaz mu železo dajem vedno nekje na polovici med obema obrokoma, ker poliva in bi železo izbruhal, če bi ga dobil tik pred ali tik po obroku, pa še mleko upočasnjuje absorpcijo železa v organizem.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2009 11:36:11   
SKOKCA
moj mali je imel zelo slabo kri že ob rojstvu, ker je krvavel iz posteljice. Komaj so ga rešili in je dobil 2 transfutiji krvi. Sedaj je vse vredu (dali smo skozi vse možne preiskave). Hemoglobina ima 97-in mislim, da ni tako malo. Je pa samo dojen.....

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2009 12:25:07   
livia
Daš pred obrokom, najbolje na tešče z dodatkom C vitamina, da se bolje absorbira, samo pri tako majhnem c vitamin verjetno odpade.
Mi smo ga dobili zdaj, pri enem letu, pa je lažje.

(odgovor članu SKOKCA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2009 17:47:57   
SKOKCA
Ali ima katera telefonsko številko od fizioterapevtke Potrčeve iz Pesnice?

Je res tako dobra kot pravijo???user posted image

HVALA

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?