Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Eno vprašanje - pregradna stena 11.5.2007 7:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je lih nekaj tacga delal pri stricu,ga vprašam kolk je računov,ko pride domov-ti pop.napišem!Je bla pa stena iz opaža,nekje bolj na začetku so pa vrata.Predelili so eno veliko sobo.
|
|
|
|
RE: Eno vprašanje - pregradna stena 11.5.2007 11:30:14
|
|
|
|
sazi
|
mi smo lani postavili točno tako steno (pregradili smo prostor širine 3m, v tej steni pa so 1m široka drsna vrata - do stropa, strop je visok cca 2,5m) mojster je za postavitev stene računal cca 200 EUR, pokital, izravnal in pobarval jo je mož sam - se je 3 dni kar matral, so bila pa vrata 400 EUR - ampak niso navadna v enem kosu, ampak taka kot za vgradno omaro, pa barvna in iz več segmentov - pa res zelo velika (1m x 2,5m)
|
|
|
|
RE: Eno vprašanje - pregradna stena 11.5.2007 12:56:12
|
|
|
|
LuLu
|
Torej, stena bi naj bila okoli 200 erosov, vrata pa so različne cene, to vem. Jaz bi kar ena navadna dala gor. Poštarca, javi mi ko boš zvedla. Hvala zaenkrat, lp
|
|
|
|
RE: Eno vprašanje - pregradna stena 11.5.2007 21:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Lulu,se opravičujem!Gospoda imajo še opravke ,ti jutr(zvečer verjetn)več povem,v pregradno steno so dali nav.vrata tako kot bi ti.Ti bom kar na zs poslala če lahko?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?