Eno vprašanje - pregradna stena (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

LuLu -> Eno vprašanje - pregradna stena (10.5.2007 23:53:36)

Ojla,
a mi ve katera povedati koliko bi približno stala ena stena v stanovanju. Mislim, da so tiste bolj tanke stene suhomontažne... Ne spoznam se na te stvari, take stene kot jih delajo v novograjenih blokih. Velika bi bila cca. d = 3m , v= 2,20, pa ena vrata v tej steni.
Ve katera koliko bi to stalo? Meni se ne sanja. Vsaj približno...
Hvala, lp

Anonimen -> RE: Eno vprašanje - pregradna stena (11.5.2007 7:48:36)

Moj je lih nekaj tacga delal pri stricu,ga vprašam kolk je računov,ko pride domov-ti pop.napišem!Je bla pa stena iz opaža,nekje bolj na začetku so pa vrata.Predelili so eno veliko sobo.

sazi -> RE: Eno vprašanje - pregradna stena (11.5.2007 11:30:14)

mi smo lani postavili točno tako steno (pregradili smo prostor širine 3m, v tej steni pa so 1m široka drsna vrata - do stropa, strop je visok cca 2,5m)
mojster je za postavitev stene računal cca 200 EUR, pokital, izravnal in pobarval jo je mož sam - se je 3 dni kar matral, so bila pa vrata 400 EUR - ampak niso navadna v enem kosu, ampak taka kot za vgradno omaro, pa barvna in iz več segmentov - pa res zelo velika (1m x 2,5m)

LuLu -> RE: Eno vprašanje - pregradna stena (11.5.2007 12:56:12)

Torej, stena bi naj bila okoli 200 erosov, vrata pa so različne cene, to vem. Jaz bi kar ena navadna dala gor.
Poštarca, javi mi ko boš zvedla.
Hvala zaenkrat, lp

Anonimen -> RE: Eno vprašanje - pregradna stena (11.5.2007 21:34:17)

Lulu,se opravičujem!Gospoda imajo še opravke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],ti jutr(zvečer verjetn)več povem,v pregradno steno so dali nav.vrata tako kot bi ti.Ti bom kar na zs poslala če lahko?

LuLu -> RE: Eno vprašanje - pregradna stena (11.5.2007 22:29:33)

poštarca, okidoki, ni panike. ZS tudi velja, samo ne pozabit. Hvala.
LP

Stran: [1]