|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eno vprašanje
15.10.2004 9:35:04   
anadejka
Sej mogoče je butasto,ampak vseeno moram prašat ke me muči.
V pon.naj (verjetno kr bom)bi dobila :hudicek:,ampak že včeraj in danes me mogoče tko čist mal špika v jajčnikih,ampak res čist mal.Ponavad me nikoli ne že prej,ampak samo prvi dan:hudicek:.Še najbl pa me moti ker imam un bel izcedek.Kaj to pomeni da je možno da imam 3 dni pred O????Al kaj za boga je zdej ta izcedek.
Mah sigurno je spet vsega ta Klomifen kriv.A ima katera izcedek tut pred :hudicek:,a je to lahko tut čist normalno.Jest drgač nikol nimam izcedkov razen med O.
Sm mal zabluzila zdej.Ampak dejte mi pliiiis povedat vaše izkušnje.

Lepe pozdravčke...........andrejka76:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Eno vprašanje
15.10.2004 9:54:52   
kimi
Jaz ko sem bila 2 noseča sem imela na dan ko bi morala dobiti menstruacijo rjav izcedek in tako sem imela 5 dni potem pa kar naenkrat kri in sem imela ss. Mogoče si pa nosečka:nosecka:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Eno vprašanje
15.10.2004 9:56:56   
anadejka
ne kimi izcedek ni rjav ampak bel:zmeden::zmeden::zmeden:Kaj bi dala da bi bla res:bravo:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Eno vprašanje
15.10.2004 10:37:23   
Sisy
jaz bel izcedek dobim običajno pred M,tako da si rečem "spet ta mesec ne bo nič"....in grda :hudicek: se prikaže....:grrr:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Eno vprašanje
15.10.2004 10:38:57   
anadejka
Sej se mi je kr zdel:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Eno vprašanje
15.10.2004 11:09:53   
anadejka
Uršika:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?