Eno vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anadejka -> Eno vprašanje (15.10.2004 9:35:04)

Sej mogoče je butasto,ampak vseeno moram prašat ke me muči.
V pon.naj (verjetno kr bom)bi dobila :hudicek:,ampak že včeraj in danes me mogoče tko čist mal špika v jajčnikih,ampak res čist mal.Ponavad me nikoli ne že prej,ampak samo prvi dan:hudicek:.Še najbl pa me moti ker imam un bel izcedek.Kaj to pomeni da je možno da imam 3 dni pred O????Al kaj za boga je zdej ta izcedek.
Mah sigurno je spet vsega ta Klomifen kriv.A ima katera izcedek tut pred :hudicek:,a je to lahko tut čist normalno.Jest drgač nikol nimam izcedkov razen med O.
Sm mal zabluzila zdej.Ampak dejte mi pliiiis povedat vaše izkušnje.

Lepe pozdravčke...........andrejka76:rozica:

kimi -> Eno vprašanje (15.10.2004 9:54:52)

Jaz ko sem bila 2 noseča sem imela na dan ko bi morala dobiti menstruacijo rjav izcedek in tako sem imela 5 dni potem pa kar naenkrat kri in sem imela ss. Mogoče si pa nosečka:nosecka:

anadejka -> Eno vprašanje (15.10.2004 9:56:56)

ne kimi izcedek ni rjav ampak bel:zmeden::zmeden::zmeden:Kaj bi dala da bi bla res:bravo:

Sisy -> Eno vprašanje (15.10.2004 10:37:23)

jaz bel izcedek dobim običajno pred M,tako da si rečem "spet ta mesec ne bo nič"....in grda :hudicek: se prikaže....:grrr:

anadejka -> Eno vprašanje (15.10.2004 10:38:57)

Sej se mi je kr zdel:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

anadejka -> Eno vprašanje (15.10.2004 11:09:53)

Uršika:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]