AiMa
|
Saj vem. Je bilo že napisano. Ampak jaz vseeno ne morem mimo tega, ker me bo vsak hip konec!! Povejte mi, drage moje, kako je pa pri vas? S fantom sva se preselila (saj najbrž veste, ko sem tok na dolgo pa široko razglabljala o tem,da se najina dela v stanovanju nikamor ne premaknejo )v spodnje nadstropje njihove hiše. Sva si vse lepo uredila, popolnoma pripravljena, da začneva skupno fino življenje. In se je zalomilo. Moja ljuba tašča (zato sem tudi opustila šport, opisan nagradni igri v Lepotnih drobtinicah ) se je odločila,da sem jaz pri hiši zato, da postorim vsa dela. Ta dela, mimogrede, niso potrebna. Jaz osebno ne bi nikoli sadila rož zaradi sosedov, ona jih (čeprav pravi, da ne). Jaz, ko pridem iz službe utrujena in naveličana vsega, ne skočim takoj v kmečko haljo,da grem lahko okopavat njivo ali sadit drevesa. Pač nisem takšna. In še nekaj mi je potegnilo živc, matkurja (nočem preklinjat, verjemte, ampak moram )..V nedeljo, kot vsako poprej..greva z mojim na kavico. Ker sva bla prejšnjo noč zunaj, spiva do pol enajstih, nato se počasi k sebi spravljava,da greva na omamni napitek v prijetnem sončnem dnevu. Vse lepo in prav, zgoraj cela familija zbrana okrog hiše, vsi se delajo,da so full zaposleni. Midva se odpeljeva, smo že prej razčistili najin odnos do nepotrebnega dela pri hiši (ne rečem,da bi imeli živino ali kaj takšnega, ampak radiča za v smeti pač ne bom vzgajala). In pride moj včeraj po mene, slabe volje kot še nikoli. Po dolgem pregovarjanju mi končno pove,da so doma imeli isto debato o najinem odnosu. Je rekla moja T, da se obnašava kot bi živela v bloku???In da smo družina in da mora ona vedeti,kaj se z nama dogaja (najini prepiri). Popenim. Po kratkem predahu pove,da je rekla,da greva lepo na kavico, se mava fajn, oni pa garajo. In, da če že tolk rada hodiva na kavice, naj to storiva ob 6 zjutraj, da bova pol lahk še delala. V nedeljo,ko je moj edini prosti dan!Mislim,halo???? In jaz resno...Vsem vam..KDO JE TU NOR? Prosim..karkoli rečte,sam ne,da ma prav..ker..jaz sem tista, ki bo to preživljala še naslednjih 20 let- pa zdrži, če moreš