|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   En test pokaže nosečnost, drugi ne
3.7.2008 21:41:42   
Anonimen
Naj vam najprej povem, da si zelo želim user posted image !!
Menstruacija mi zamuja en dan in sem naredila test clear blu.
Druga črtica je bila zelo zelo rahlo vidna, vendar sva jo oba videla.
Potem pa sem naredila še first sign test, tam pa ni bilo nič.
Sedaj pa sem tako zelo na trnih, ko ne vem ali je to to...
Saj vem, da moram počakati in narediti še test, vendar me to čakanje in ugotavljanje.......
O menstruaciji ni sledi, malo povečan bel tok, mogoče malenkost danes rjavkasto in to je to, pa tudi nimam nobenih znakov o nosečnosti........

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 11.7.2008 10:47:23 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost?
3.7.2008 21:44:40   
pokica_
To je to anonimnauser posted image !
Za vsak slučaj pa še držim pesti, da bo jutri črtica že bolj močnauser posted image user posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2008 22:00:42   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

To je to anonimnauser posted image !
Za vsak slučaj pa še držim pesti, da bo jutri črtica že bolj močnauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2008 6:23:11   
spps
ponovi čez nekaj dni testuser posted image user posted image user posted image user posted image navijam,da bo črtica bolj močnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2008 13:20:24   
čipka
in anonimna? kako kaže?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2008 9:12:16   
ninca22
hej!mene pa zanima,če je kaka možnost da zanosiš,če mi je samo en dan po user posted image spustil noter!tabletk pa nisem nikol jemala!zanimajo me mnenja in izkušnje od drugih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2008 9:14:36   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: ninca22

hej!mene pa zanima,če je kaka možnost da zanosiš,če mi je samo en dan po user posted image spustil noter!tabletk pa nisem nikol jemala!zanimajo me mnenja in izkušnje od drugih!

a to misliš, en dan po koncu user posted image  verjetno, a ne?

hja, če maš kratke cikluse in maš zgodaj O, je to seveda možno ... tudi zaradi tega, ker lahko sermiji preživijo tudi do 5 dni in čakajo na njihov trenutek ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2008 9:22:30   
ninca22
ja mislala sem po koncuuser posted image .drgač mam pa bol dolge cikluse!no js se vseen upam da bo kej,ceprav tak vem da nč ne bo.bomo vidli 15.7. če bo user posted image zamujala!drgac sem pa vceri tud kupla test,pa mi ni pokazaluser posted image ,sam pa pise da ga morš uporabit prvi dan izostanka user posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2008 7:21:11   
dreamhorse
user posted image  zaostaja danes že 5 dan. Špika me v trebuhu že od prvega dne, ko bi jo morala dobiti. Včeraj sem naredila test, in je pokazal user posted image  :( vendar nisem uporabila jutranjega urina, kot piše v navodilih, saj enostavno nisem mogla čakat. Ali obstaja še kakšna šansa za user posted image user posted image  in kdaj naj ponovim test. Ali lahko jutranji urin res toliko vpliva na to in je test pokazal narobe? Ali je bil narejen prehitro?

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2008 7:36:01   
Anonimen
Ce ti je pokazal 2 crtici se samo se na pregled naroci.... test je pac zaznal hormon popoldan, kar ni nic nenavadnega. V navodilih pise da zjutraj pac zato, ker ponoci dlje casa ne gres lulat in je v jutranjem urinu bistveno vec hormona, in je test zaneslivejsi.

LP, Ciril

(odgovor članu dreamhorse)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2008 7:46:03   
dreamhorse
Morda sem narobe napisala. Test je pokazal samo eno črtico in to me namreč mori. Da je bil negativen. Jaz pa menstruacije še vedno nimam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2008 7:53:26   
Eva*
ti si napisala da ti je pokazalo user posted image . Ja, potem je pa res najboljse ce probas se zjutraj.... ce bo se vedno samo ena crtico, M pa se vedno ne bo, ponovi cez nekaj dni.... potem pa pocasi h dohtarju, ker tudi to da ni M ni prav, ce bos noseca toliko bolje, v nasprotnem primeru pa dabroston za ureditev ciklusa....
SRECNO!

< Sporočilo je popravil Eva* -- 26.8.2008 7:54:13 >

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2008 8:05:03   
ursa30
možno je, da ti user posted image  zamuja zaradi stresa itd...pri meni je bilo prejšnji mesec tako, zamujala mi je en teden, pa sem imela dve leti redno.
probaj čez kakšen dan ali dva ponovno narediti test. če bo pokazal -, user posted image  pa še vedno ne boš dobila, pa kliči svojo G

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.8.2008 8:11:28   
sakuL
bravo, ampak raje še enkrat naredi, da bos 100%user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.8.2008 8:31:35   
dreamhorse
Sem nova v tem, se opravičujem, sem narobe tolmačila te znakece. V glavnem, test je bil negativen. Kateri od testov je najbolj zanesljiv? Uporabila sem Baby Check... Se pa bojim, da je na delu psiha in močna želja po tem, da bi bilo pozitivno. In to razlog za izostanek menstruacije. Čez dva, tri dni naredim še enega, pa držim pesti. Drugače pa resnično grem na obisk k G, saj razloga za stres nimam, sem bila tri tedne na dopustu in sem se zelo, zelo spočila.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.8.2008 8:36:39   
ursa30
najbolj zanesljiv je CB (Clearblue)

Neposredna povezava do sporočila: 16
26.8.2008 8:39:11   
dreamhorse
Hvala, si že druga, ki je to potrdila. Bom naslednjič poskusila s tem...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.8.2008 8:48:05   
Anonimen
v bistvu je isti falus ker test je... mi smo delal BC mini, pa je vedno prav pokazal.... ko je bil BC mini negativen je bil tudi CB, ko je blo pozitivno sta bila oba pozitivna, zdaj ko smo na produktiranju druge bebice, kjer zavoljo izostanka user posted image se od prvega poroda sploh ne vem kdaj ovuliramo in kdaj zamujamo, in delamo mal na blef, da ujamemo O pred prvo M :)... pa so bili tako BC mini, kot FS mini duo, kot CB RAHLO POZITIVNI... na vseh sta bili 2 crtici ali pa + (CB), ampak pri nobenem izrazito, ceprav jasno vidno... morda najmanj na FS, medtem ko sta bila CB in BC mini prakticno enaka....

oktobra mamo pregled pri G, pa bomo videli kaj bodo povedal... do takrat pa se kaksen test in se malo user posted image user posted image za vsak slucaj :)

LP, Ciril

Neposredna povezava do sporočila: 18
26.8.2008 8:53:15   
ursa30
jaz sem svojo G vprašala, kateri test je najbolj zanesljiv, in mi je rekla da CB...

je pa stvar vsake posameznice, kateri test ji je najboljši oz najbolj zanesljiv

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.8.2008 10:08:25   
Anonimen
jest sem  delala mini baby check pa mi je kuj 2 dni ozaostanku pozakal +user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.8.2008 10:13:28   
dreamhorse
Hvala vsem. Poskusim še čez par dni, potem pa se  bo pač potrebno sprijaznit, da nič ne bo...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.8.2008 14:34:49   
M1987
Zdi se mi, da bi morali dajati kakšne popuste za te teste user posted image O joj... Jaz sem testek naredila dan po izostanku user posted image in ni bilo nič in sem rekla, da ga ne bom več delala do jutri ko imam G, vendar me tako mika.... Zelo mika... NAjraje bi šla v DM in takoj naredila test user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

Neposredna povezava do sporočila: 22
26.8.2008 14:38:03   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Zdi se mi, da bi morali dajati kakšne popuste za te teste user posted image O joj... Jaz sem testek naredila dan po izostanku user posted image in ni bilo nič in sem rekla, da ga ne bom več delala do jutri ko imam G, vendar me tako mika.... Zelo mika... NAjraje bi šla v DM in takoj naredila test user posted image user posted image user posted image

če te tako grozno mika, pa pojdi po test..več kot tistih par EUR ne moreš zgubit user posted image
upam, da ti pokaže user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne
26.8.2008 16:21:07   
tila1
Pozdravljene vse!

Verjamem da smo že dosadne s temi vprašanji "ali je test pozitiven ali ne" samo s fantom načrtujeva prvega user posted image in najbrž lahko mislite kaka telebančka sva... No, skratka, včeri naj bi bil prvi izostanek moje user posted image in ker seveda nism mogla čakat niti minutke več, sem se zjutri tekla polulat na test in je sicer pokazalo user posted image , ampak je ta druga črtica tko zelo bleda, da se noben od naju ne upa prekmalu skakat do stropa... No, ampak ker sem vedla, da Vas je tukaj veliko, ki ste dale že vse to skozi, sem se odločila da ga poslikam, da Vas vprašam za mnenje... No in slikica je v mojem albumu...samo boste res mogle precej napet učke za ta drugo črtico... user posted image

Hvala Vam za pomoč!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne
26.8.2008 16:46:55   
ursa30
je res, da je rahla črtica, ampak črtica pa je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tila1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?