|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: En test pokaže nosečnost, drugi ne
26.8.2008 16:49:42   
tila1
Kaj misliš potem da je to to???? user posted image Uuuu kar na jok mi gre...od sreče da ne bo pomote..
Ooooo upam da je res...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.8.2008 16:54:08   
ursa30
kateri test pa je to? jaz mislim, da ti ne bi kar tako pokazal črtice.
poskusi ga naresti še z CB (Clearblue), baje da je od vseh najbolj zanesljiv.
ne govorim ti iz mojih izkušenj, meni namreč v dveh letih ni še noben test pokazal user posted image user posted image

močno upam, da je to to. čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tila1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.8.2008 17:53:47   
Anonimen
tkole bledo je nama pokazal Clear Blue tisti obozevani +.... a je to to a ni bova zvedla pa oktobra ko mava dohtarja... BC mini je bil pa se bolj bled.

LP, Ciril

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
26.8.2008 18:04:25   
dreamhorse
Takole, naredila sem CB in je pokazal eno črtico močno, drugo pa tako zelo zelo zelo zelo rahlo, da joj (še slabše je vidna kot tilina. Ampak videla sma jo oba. Kaj naj to po vešem mnenju pomeni? Nočem se prehitro veselit, čez dva dni ponovno poskusim. Če je, bi se moralo videt bolj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.8.2008 18:14:50   
tila1
Hehe, vidim da nas je kar nekaj na istem...
Jest sm delala en test ki se mu rece VALMED - je danski, ker sem trenutno tukaj... ampak kot sem brala na netu so kar vse rekle, da ce pokaze pozitivno, kar velja...
Jest samo upam da se tako bleda crtica sploh lahko vrine pod pozitivno.. user posted image
Joooj, bom drzala pesti za vse, ki ste na istem, ve dajte pa zame user posted image pa si porocamo, ane?

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.8.2008 18:19:51   
dreamhorse
Seveda, držim pesti za vse tiste, ki čakate, da se črtice še bolj pokažejo. In seveda poročajte o rezultatih.

(odgovor članu tila1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.8.2008 19:40:54   
ursa30
če črtica ni dovolj močna, pomeni, da v urinu še ni dovolj  nosečniškega hormona.
test ponovita čez par dni, najbolje z jutranjim urinom
držim pesti, da bo črtica močnejša user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
26.8.2008 19:53:06   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.8.2008 20:23:02   
tila1
Ja, zgleda da bo res... sem sla se malo pogledat na net, pa sem nasla super stran na to temo... http://www.fertilityplus.org/faq/hpt.html
Pa tudi malo me spika po trbuscku od vceraj, samo se nisem hotla prehitro veselit... joooj, ne morem verjet - je res to to? Joj, ne bom se pocakala raj kak dan ali dva da naredim se en test, pa bom takrat skakala in jokala od srece user posted image WIIIIII user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.8.2008 20:57:00   
dreamhorse
Uf, meni pa tak ne da miru, hodim gledat tisti test, če se vidi črtica ali ne.. če ne pogledaš dobro, se sploh ne vidi... Tila, dosti manj kot tvoja. Tvoja je 100 % pozitivna... Jaz bom pa še nekaj časa na trnih. Če bo naslednja tudi tako nežna, pa kr skočimo k G. Še vedno držim pesti.

(odgovor članu tila1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.8.2008 21:27:26   
witto
nič ni potrebno napenjat očke.........user posted image  lepo se vidi, da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.8.2008 21:35:18   
tila1
Iiii kako sem vesela, zdej mi je pa res ena solzica ušla... user posted image  Kako lepo je da ste tako vesele zame...
Zate dreamhorse pa tud stiskam pestke...
Si prebrala uno stran?

For the line tests, any colored line, no matter how faint, in the result window during the alotted time is a positive result. (This is different from most of the ovulation tests where the result line needs to be as dark or darker than the control line.) Some of the tests give a plus or minus result. In those tests you expect one line, looking like a minus sign (-), in the result window for a negative, and two lines looking like a plus symbol (+) if you are pregnant. It is common for one line in the plus symbol to be lighter than the other -- any plus sign, no matter how varied the line colors, should be considered a positive result.

Tako da...user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.8.2008 23:34:36   
Anonimen
Potemtakem smo tudi pri nas noseci.... krasno :)... no, naj bi bli

LP, Ciril

(odgovor članu tila1)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
27.8.2008 7:12:55   
dreamhorse
Če se pa takooooo zelo slabo vidi... Jutri zjutraj ponovim, pa vidim kaj bo... sem pa dobila kar "kurjo polt", ko sem prebrala tvoj zadnji vpis Tila.
Čestitke, pa tudi tebi Ciril. Upam na vse dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.8.2008 8:16:23   
Rožica82
iskrene čestitke vsem novim nosečkamuser posted image , pa uživajte teh user posted image  čarobnih mesecev po katerih vas čaka prekrasna nagradauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 40
27.8.2008 8:32:26   
sakuL
bravo user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.8.2008 12:17:43   
tila1
No, sem zjutri naredila testek in je bila crtica se manj vidna kot pri prejsnjem - res skoraj nevidna!! In sem sla lepo k zdravniku, pa me je sestra kar poslala da na wc, da napolnim loncek in sva skupaj naredili testek in ni bilo druge crtice... user posted image pa je rekla, da bova drug teden ponovili, ker je se tako zgodaj da mogoce ne prikaze se, ker je premalo hormona. No in me poslje v cakalnico, da bom sla potem k zdravnici, da se zmeniva kako in kaj...in cez 2 minutki pride pome in mi pove veselo novicko - druga crtica se je pokazala - sicer spet sibka, a se je!!! Tako da sem sigurno nosecka!!!! JUPIIIIII WIIIII user posted image kar ne morem in ne morem dojet!!!! Kar nosecka sem?!!! Kar otrocka bomo imeli?!!!! user posted image Aja, pa povedala mi je da sem v 4tednu + 2 dni in da bo mali pikec prisel okoli 4. maja!!! Joj joj jo, se moram kar uscipnit da ne sanjam vsega!!!

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.8.2008 12:22:30   
S*
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  čestitam vsem novim user posted image , vas je kar nekaj vidim. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu tila1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.8.2008 12:25:12   
tejč76
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  čestitam vsem novim user posted image , vas je kar nekaj vidim. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
tudi jaz

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.8.2008 12:55:15   
moniponi
Bravo tila1!!! Čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč76)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.8.2008 13:34:18   
dreamhorse
Bravo Tila, čestitke tudi z moje strani. Jaz pa sem se nekak prepričala, da nič ne bo. Prejle sem šla na WC in zasledila ne tako mali rjav izcedek. Bojim se, da je začetek user posted image . Mi je vse dol padlo, sem čist brez volje in kr ne nehajo tečt solze.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.8.2008 13:35:22   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitkeuser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.8.2008 13:41:08   
moniponi
Dreamhorse, ne jokat. Saj boš tudi ti kmalu zagledala user posted image user posted image ! Meni je M zamujala en mesec, en test je bil user posted image , drugi pa negativen, sem bila prepričana da sem user posted image , pa se je v nedeljo prikazala user posted image . Tudi za naju pride pravi čas, oziroma za vse tiste ki si user posted image  želimo.
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 48
27.8.2008 14:26:45   
dreamhorse
Saj sploh ne vem, kaj naj si mislim. Izcedka ni več, je bil kot kak trenuten čep, nič pa ne teče več. Kaj mi je tega treba.

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.8.2008 14:35:06   
Anonimen
http://www.fertilityplus.org/faq/hpt.html

no, na tej strani nekje v sredi so slikce, ki nam pokazejo kaj pozitiven in kaj negativen rezultat..... ce gledamo zgornjo vrsto kjer so crtice je bila nasa skrajno desna.... torej tista najmanj izrazita.... ce pa gledam CB(+/-), pa je bil rezultat narisan identicno drugemu z desne... skratka po teh testih naj bi bili pri nas tudi noseci in naj bi ujeli tisto famozno ovulacijo... prvo po porodu.... ce mamo res tolk srece... poj pa sploh ne vem vec kaj naj recem.... h dohtarju se je moja ze narocila, a kaj ko je to sele oktobra..... tako dalec, in tako dolgo je za cakat...

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?