|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   En nasvet, prosim
27.6.2005 16:16:04   
Maxica
Moj :love: mi je za obletnico kupil uhane iz belega zlata. In seveda sem enega izgubila:(:ups:. Kaj pa sedaj? Sem šla nazaj v zlatarno po nasvet, saj se mi ga zdi res škoda, z enim pa nimam kaj. Stali so pa 20000 sit (vem, ker sem si jih prej nekaj časa ogledovala). In mi je prodajalka svetovala edino prodajo tistega, ki ga še imam, zanj pa bi dobila celih 1990 sit:(. Kaj mi svetujete, kaj naj naredim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   En nasvet, prosim
27.6.2005 16:18:49   
ledenka
koliko pa bi stalo, če si daš enega naredit, oz. ali ti lahko prodajo samo enega?

jaz bi dala naredit kopijo, pa je

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   En nasvet, prosim
27.6.2005 16:19:43   
Maxica
Ne, je rekla v zlatarni, da samo enega se ne da naredit oz.dobit. Jaz bi tudi to varianto, pa ne gre.:((:((:((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   En nasvet, prosim
27.6.2005 16:20:59   
ledenka
se mi zdi skor nemogoče, da se ne bi dalo naredit... kaj pa, da daš delat v kaki drugi zlatarni?

so pa res hecni! tolk o tem, da je kupec kralj, al kak že

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   En nasvet, prosim
27.6.2005 16:24:00   
Gina
Ojoj, ja to je zato, ker oni v bistvu ne delajo sami nakita, ampak ga dandanašnji zlatarji kupujejo narejenega v grosističnih prodajalnah v tujini. :((

Kaj pa če bi vprašala, če ti prodajo še en par po polovični ceni, ker si več kupila? Ali da ti vsaj zniža ceno. Lahko pa pokličeš še druge zlatarje, morda pa kdo ima enak primerek. Lahko jim pošlješ po mailu sliko. Saj zgubit nimaš kaj.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   En nasvet, prosim
27.6.2005 16:45:28   
anajmad
Moj mož je zlatar in dela na"roke".Lahko ti pustim številko telefona in ga pokliči.Najbolje po zasebnem mailu.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   En nasvet, prosim
27.6.2005 17:16:02   
SašaR
Drgač sm tud jest slišala da ne delajo, samo enega uhana, če enega izgubiš!
Maxica, kje pa je tvoj :love: kupil uhane?
Če jih je v Idriji, potem ti svetujem da vprašaš še kje v Ljubljani, če ti enega naredijo, ker tu pri nas, ne vem no, men so mal čudni!!

LP

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   En nasvet, prosim
27.6.2005 17:45:42   
nejcko

Meni je en zlatar, ki dela tudi filigram, tudi naredil samo en uhan, ker sem enega izgubila. Pa so bili ti uhani kupljeni na Tajskem in sploh ni kompliciral, pa še poceni je bilo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   En nasvet, prosim
27.6.2005 20:30:51   
Maxica
Zdaj mi je prijateljica rekla, da bo ona še svojo prijateljico, ki je zlatarka, vprašala, kako je s tem, drugače pa-se priporočam, anajmad:).
SašaR-moj:love: jih je kupil v Ljubljani, tako da v Idrijo nisem niti pomislila, da bi šla vprašat za novega-kr vem, kaj me čaka tam;).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?