En nasvet, prosim (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> En nasvet, prosim (27.6.2005 16:16:04)

Moj :love: mi je za obletnico kupil uhane iz belega zlata. In seveda sem enega izgubila:(:ups:. Kaj pa sedaj? Sem šla nazaj v zlatarno po nasvet, saj se mi ga zdi res škoda, z enim pa nimam kaj. Stali so pa 20000 sit (vem, ker sem si jih prej nekaj časa ogledovala). In mi je prodajalka svetovala edino prodajo tistega, ki ga še imam, zanj pa bi dobila celih 1990 sit:(. Kaj mi svetujete, kaj naj naredim?

ledenka -> En nasvet, prosim (27.6.2005 16:18:49)

koliko pa bi stalo, če si daš enega naredit, oz. ali ti lahko prodajo samo enega?

jaz bi dala naredit kopijo, pa je

Maxica -> En nasvet, prosim (27.6.2005 16:19:43)

Ne, je rekla v zlatarni, da samo enega se ne da naredit oz.dobit. Jaz bi tudi to varianto, pa ne gre.:((:((:((

ledenka -> En nasvet, prosim (27.6.2005 16:20:59)

se mi zdi skor nemogoče, da se ne bi dalo naredit... kaj pa, da daš delat v kaki drugi zlatarni?

so pa res hecni! tolk o tem, da je kupec kralj, al kak že

Gina -> En nasvet, prosim (27.6.2005 16:24:00)

Ojoj, ja to je zato, ker oni v bistvu ne delajo sami nakita, ampak ga dandanašnji zlatarji kupujejo narejenega v grosističnih prodajalnah v tujini. :((

Kaj pa če bi vprašala, če ti prodajo še en par po polovični ceni, ker si več kupila? Ali da ti vsaj zniža ceno. Lahko pa pokličeš še druge zlatarje, morda pa kdo ima enak primerek. Lahko jim pošlješ po mailu sliko. Saj zgubit nimaš kaj.

anajmad -> En nasvet, prosim (27.6.2005 16:45:28)

Moj mož je zlatar in dela na"roke".Lahko ti pustim številko telefona in ga pokliči.Najbolje po zasebnem mailu.
en lp:morje:D.

SašaR -> En nasvet, prosim (27.6.2005 17:16:02)

Drgač sm tud jest slišala da ne delajo, samo enega uhana, če enega izgubiš!
Maxica, kje pa je tvoj :love: kupil uhane?
Če jih je v Idriji, potem ti svetujem da vprašaš še kje v Ljubljani, če ti enega naredijo, ker tu pri nas, ne vem no, men so mal čudni!!

LP

nejcko -> En nasvet, prosim (27.6.2005 17:45:42)

Meni je en zlatar, ki dela tudi filigram, tudi naredil samo en uhan, ker sem enega izgubila. Pa so bili ti uhani kupljeni na Tajskem in sploh ni kompliciral, pa še poceni je bilo.

Maxica -> En nasvet, prosim (27.6.2005 20:30:51)

Zdaj mi je prijateljica rekla, da bo ona še svojo prijateljico, ki je zlatarka, vprašala, kako je s tem, drugače pa-se priporočam, anajmad:).
SašaR-moj:love: jih je kupil v Ljubljani, tako da v Idrijo nisem niti pomislila, da bi šla vprašat za novega-kr vem, kaj me čaka tam;).

Stran: [1]