Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Elektonska varuška Know How 23.5.2007 21:30:21
|
|
|
|
tt79
|
Doma imamo 1-letnico. Do sedaj smo imeli Tomyjevo el. varuško, sedaj pa jo moramo vrniti, ker bodo pri lastnikih dobili novega Bolj ko se bliža dan vrnitve, bolj ugotavljava da bo brez nje težko, sploh poleti na morju, ko bommo zvečer zunaj .... Zdaj pa nebi rada kupila kakšno drago, tale Know How pa je dokaj ugodna. Če je ktera ima, a mi lahko prosim javi, če je dobra, kakšen je prenos, ipd.... Hvala
|
|
|
|
RE: Elektonska varuška Know How 23.5.2007 21:36:52
|
|
|
|
Marogica
|
Mi ga uporabljamo že 6 let in smo zadovoljni. Deljuje brez problemov. Stal pa je nekje okrog 10-12 jurjev, če se ne motim.
|
|
RE: Elektonska varuška Know How 23.5.2007 21:54:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Že skoraj tri leta imamo Navihančka in nimam nobenih pripomb, super nam služi. Po lastni krivdi smo po dveh letih skurili baterijo, ker je nismo dali ven, ko je bila zadeva ves čas priključena na omrežje (piše v navodilih, da ne tega delat, pa nam je vseeno uspelo ). Zdaj je non štop v vtičnici - seveda brez akumulatorčka.
|
|
|
|
RE: Elektonska varuška Know How 23.5.2007 22:52:58
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz jo uporabljam več kot dve leti in sem zadovoljna. Imam sanjavčka in je . Prenos je dober, imaš dva kanala. Nekje sem jo celo videla v akciji. Ti poiščem: http://www.soncek.si/si/elektronska-varuska-know-how-sanjavcek-i3902.shtml Nam služi tale že 4 leta in pol in smo zelo zadovoljni!
|
|
|
|
RE: Elektonska varuška Know How 24.5.2007 8:11:00
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi jo imamo že 2 leti, s tem, da smo dobili podedovano. Smo čisto zadovoljni.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?