Elektonska varuška Know How (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


tt79 -> Elektonska varuška Know How (23.5.2007 21:30:21)

Doma imamo 1-letnico. Do sedaj smo imeli Tomyjevo el. varuško, sedaj pa jo moramo vrniti, ker bodo pri lastnikih dobili novega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]
Bolj ko se bliža dan vrnitve, bolj ugotavljava da bo brez nje težko, sploh poleti na morju, ko bommo zvečer zunaj ....

Zdaj pa nebi rada kupila kakšno drago, tale Know How pa je dokaj ugodna. Če je ktera ima, a mi lahko prosim javi, če je dobra, kakšen je prenos, ipd....
Hvala




Anonimen -> RE: Elektonska varuška Know How (23.5.2007 21:33:17)

Jaz jo uporabljam več kot dve leti in sem zadovoljna. Imam sanjavčka in je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Prenos je dober, imaš dva kanala. Nekje sem jo celo videla v akciji. Ti poiščem:

http://www.soncek.si/si/elektronska-varuska-know-how-sanjavcek-i3902.shtml




Marogica -> RE: Elektonska varuška Know How (23.5.2007 21:36:52)

Mi ga uporabljamo že 6 let in smo zadovoljni. Deljuje brez problemov. Stal pa je nekje okrog 10-12 jurjev, če se ne motim.




Jančika_ -> RE: Elektonska varuška Know How (23.5.2007 21:54:05)

Že skoraj tri leta imamo Navihančka in nimam nobenih pripomb, super nam služi. Po lastni krivdi smo po dveh letih skurili baterijo, ker je nismo dali ven, ko je bila zadeva ves čas priključena na omrežje (piše v navodilih, da ne tega delat, pa nam je vseeno uspelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]). Zdaj je non štop v vtičnici - seveda brez akumulatorčka.




mamči -> RE: Elektonska varuška Know How (23.5.2007 22:52:58)

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz jo uporabljam več kot dve leti in sem zadovoljna. Imam sanjavčka in je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Prenos je dober, imaš dva kanala. Nekje sem jo celo videla v akciji. Ti poiščem:

http://www.soncek.si/si/elektronska-varuska-know-how-sanjavcek-i3902.shtml


Nam služi tale že 4 leta in pol in smo zelo zadovoljni! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




skuštrana -> RE: Elektonska varuška Know How (24.5.2007 8:11:00)

Mi jo imamo že 2 leti, s tem, da smo dobili podedovano. Smo čisto zadovoljni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




makica -> RE: Elektonska varuška Know How (24.5.2007 9:17:01)

Mi imamo tudi navihančka, vendar nisem zadovolna z njim. Bil je 3x na reklamaciji, sicer so vse korektno zamenjali, vendar vseeno je bila pot gor kar odveč. Problem smo imeli, ker je vedno napihnilo baterijo, ko smo jo polnili. Pa bil je ugasnjen kakor piše v navodilih. Na koncu nam je prekipelo in smo vzeli baterije ven in sedaj ga uporabljamo samo na elektriki. Če bomo kdaj kupovali bi gledala kakšen način imajo polnjenja baterij. Dejansko ne sme biti prižgan in priklopljen na polnjenje baterije. Saj če bi se baterija normalno vzela ven bi še šlo, tako pa moraš odstraniti droben vijak in nato ven. 




Stran: [1]