|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ekcem
11.1.2006 7:29:19   
corfu
Dobro jutro!

Ne vem, sploh kam naj to pišem, najbrž bi bilo bolj prav pod alergije ali pa tudi ne.Problem je pa sledeč: Aljažu se je cca dva meseca nazaj na rami ob vratu naredil neke vrste vodeni mehurček, zelo majhen, nato, pa je iz tega nastala ranica velikosti oreha. Peljala sem ga zdravniku kjer sem dobila Fucidin antibiotično kremo za sedem dni. Prve dva dni je bilo stanje 99% boljše nato pa mnogo slabše in zopet sva romala nazaj. Tokrat nisva dobila nič samo dvakrat sva šla na previjanje in ranico je čistila z fiziološko. Bilo je malenkost boljše in včeraj sva šla zopet nazaj, ker se je vsa zadeva začela širiti, prenašati naprej po hrbtu, dobila sva Eloco(krema proti gljivicam). Zadeva zgleda zelo grdo in jezna sem, ker samo poizkušajo neka mazila, kot da je poskusni zajček. Zdravnik pa mi je rekel: Ne sekirajte se, saj ni v življenski nevarnosti! HALO!!! Enostavno več ne vem kaj naj naredim, poizkusila sem z bepantenom, šentjanževim oljem, polhovo mastjo, antibiotiki....Ima katera kakšno idejo ali nasvet?
Pozna katera dobrega privat dermatologa, ni važno iz katerega dela Slo?

Hvala za pomoč!

Uživaj življenje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ekcem
11.1.2006 9:28:09   
spacey
Pa sta bila pri pediatru ali pri dermatologu? Pa krema elocom pomaga ali ne? Ta pospešuje nastajanje celic...

Vsekakor pa k dermatologu, tu pri nas jih ne poznam in mislim da je celo samo eden. V bistu se moram tudi jaz naročit k njem. user posted image

Lp in srečno!

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2006 9:34:28   
corfu
Seveda sva bila pri zdravniku, že 3x.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2006 9:45:45   
spacey
Ja razumem, da sta bila pri zdravniku, ampak a dermatologu? Ne vem no, ne čakat in malo pokliči za kakega dobrega dermatologa.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.