corfu -> Ekcem (11.1.2006 7:29:19)
|
Dobro jutro! Ne vem, sploh kam naj to pišem, najbrž bi bilo bolj prav pod alergije ali pa tudi ne.Problem je pa sledeč: Aljažu se je cca dva meseca nazaj na rami ob vratu naredil neke vrste vodeni mehurček, zelo majhen, nato, pa je iz tega nastala ranica velikosti oreha. Peljala sem ga zdravniku kjer sem dobila Fucidin antibiotično kremo za sedem dni. Prve dva dni je bilo stanje 99% boljše nato pa mnogo slabše in zopet sva romala nazaj. Tokrat nisva dobila nič samo dvakrat sva šla na previjanje in ranico je čistila z fiziološko. Bilo je malenkost boljše in včeraj sva šla zopet nazaj, ker se je vsa zadeva začela širiti, prenašati naprej po hrbtu, dobila sva Eloco(krema proti gljivicam). Zadeva zgleda zelo grdo in jezna sem, ker samo poizkušajo neka mazila, kot da je poskusni zajček. Zdravnik pa mi je rekel: Ne sekirajte se, saj ni v življenski nevarnosti! HALO!!! Enostavno več ne vem kaj naj naredim, poizkusila sem z bepantenom, šentjanževim oljem, polhovo mastjo, antibiotiki....Ima katera kakšno idejo ali nasvet? Pozna katera dobrega privat dermatologa, ni važno iz katerega dela Slo? Hvala za pomoč!
|
|
|
|