|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ej, pa to ni res
10.3.2005 19:12:22   
tjaga
Televizija je iz mojega življenja skorajda izginila. Raje sedim za računalnikom, preberem kaj, napišem kaj, tako da sem tv ekran zamenjala za računalniškega.

In ko se, po ne vem koliko časa, spet usedem pred tv, da pogledam kaj se dogaja na nam preljubi zemljici, že me z leve strani knockoutira novica o ropu pošte v Velenju, z desne strani pa vest o nekem samomorilcu iz Dravograda, ki grozi, da bo s plinom razstrelil blok.

Vem, svet je pač tak kot je, življenje je kruto, ampak meni to ne gre. Se vprašam, če sem morda z napačnega planeta. Pa hudičevo se sprašujem, če je z mano kaj narobe, ker te krutosti in takih nesmislov ne razumem?? :((:((:((:((:((

Jest grem kr nazaj sedet.
:kava::kuza::kava::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ej, pa to ni res
10.3.2005 19:22:52   
.ču
Tjaga,cist res:(
A ves,da mam obcutek da je takih dogodkov se vec,kadar je luna:zmeden2:sej mogoce se cudn slis,sam na zadnje,ko se je zgodil tist umor,mislm da v Lj,ko je oce sina zadavil,poj ja pa neredu samomor,je bla tud luna,...Zdej pa ne vem,a je to res kako povezan:zmeden2:

Bojim sa pa,da bo tega pri nas zmeraj vec:(vcasih smo rekli,sej to se pri nas ne more zgodit,al pa to se dogaja tm nekje dalec v Ameriki,npr.

Pa se dogaja tud pri nas,pred nasimi durmi:((na zalost
Kako bomo obvarovale otroke pred tem,ce se ze v osnovnih solah pojavlja vse vec nasilja in ze celo droge:((

Mene je tega resnicno strah:(

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ej, pa to ni res
10.3.2005 19:30:39   
nejcko

Tjaga, dobrodošla v resničnem svetu...

zdej pa kar nazaj sedet...za računalnik!!!

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ej, pa to ni res
10.3.2005 19:32:02   
Maxica
Ko se pa jaz usedem pred TV, so pa na programu zihr Mostovi-Hidak:(.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ej, pa to ni res
10.3.2005 19:35:07   
tjaga
Boljš Mostovi-Hidak, kot tisto sranje (pardon).

Nejcko sej resnični svet ne rabi bit tak kot je, dejmo rajš Power Flower :)-:)-:)-;)

Bom kr za računalnikom ja.
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ej, pa to ni res
10.3.2005 19:41:42   
*HONEY*
Ja,smo že skor kot ena mala Amerika...
Če niso ropi in samomorilski junaki,so pa španske nadljevanke:zaspan:

LP

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ej, pa to ni res
10.3.2005 20:09:08   
wawa
Nauk zgodbe, kupiti si bo treba DVD, da lahko človek saj izbere kaj bo gledal, ne pa vsega sranja, ki ga dajo na TV:)

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ej, pa to ni res
10.3.2005 20:09:20   
Pupica
ej tjaga jaz sem to že pred časom zamenjala, če z mojmu lubijem pogledava kakšen dvd skupaj to je pa tut vse...dnevnik pa raje ne, ker so sama grozodejstva:(:zmeden::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ej, pa to ni res
10.3.2005 21:14:12   
žiža
Sej ni fora v Tv. Problem je v ljudeh, na žalost. Tv lahko na srečo ugasneš, enga norca pa težko iz bloka vržeš pa svojo družino s tem rešiš.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ej, pa to ni res
11.3.2005 7:43:59   
Mojca20
Saj z računalnikom je vse OK, samo začela sem zanemarjati domača opravila:(.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ej, pa to ni res
11.3.2005 9:44:39   
Pupica
Mojca ne sekiri se, kaj pa če b cel popoldne v TV limonade buljila?:zmeden:
Je pa že bol RR da se mal sprostiš ane:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?