Ej, pa to ni res (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tjaga -> Ej, pa to ni res (10.3.2005 19:12:22)

Televizija je iz mojega življenja skorajda izginila. Raje sedim za računalnikom, preberem kaj, napišem kaj, tako da sem tv ekran zamenjala za računalniškega.

In ko se, po ne vem koliko časa, spet usedem pred tv, da pogledam kaj se dogaja na nam preljubi zemljici, že me z leve strani knockoutira novica o ropu pošte v Velenju, z desne strani pa vest o nekem samomorilcu iz Dravograda, ki grozi, da bo s plinom razstrelil blok.

Vem, svet je pač tak kot je, življenje je kruto, ampak meni to ne gre. Se vprašam, če sem morda z napačnega planeta. Pa hudičevo se sprašujem, če je z mano kaj narobe, ker te krutosti in takih nesmislov ne razumem?? :((:((:((:((:((

Jest grem kr nazaj sedet.
:kava::kuza::kava::kuza:

.ču -> Ej, pa to ni res (10.3.2005 19:22:52)

Tjaga,cist res:(
A ves,da mam obcutek da je takih dogodkov se vec,kadar je luna:zmeden2:sej mogoce se cudn slis,sam na zadnje,ko se je zgodil tist umor,mislm da v Lj,ko je oce sina zadavil,poj ja pa neredu samomor,je bla tud luna,...Zdej pa ne vem,a je to res kako povezan:zmeden2:

Bojim sa pa,da bo tega pri nas zmeraj vec:(vcasih smo rekli,sej to se pri nas ne more zgodit,al pa to se dogaja tm nekje dalec v Ameriki,npr.

Pa se dogaja tud pri nas,pred nasimi durmi:((na zalost
Kako bomo obvarovale otroke pred tem,ce se ze v osnovnih solah pojavlja vse vec nasilja in ze celo droge:((

Mene je tega resnicno strah:(

nejcko -> Ej, pa to ni res (10.3.2005 19:30:39)

Tjaga, dobrodošla v resničnem svetu...

zdej pa kar nazaj sedet...za računalnik!!!

Maxica -> Ej, pa to ni res (10.3.2005 19:32:02)

Ko se pa jaz usedem pred TV, so pa na programu zihr Mostovi-Hidak:(.

tjaga -> Ej, pa to ni res (10.3.2005 19:35:07)

Boljš Mostovi-Hidak, kot tisto sranje (pardon).

Nejcko sej resnični svet ne rabi bit tak kot je, dejmo rajš Power Flower :)-:)-:)-;)

Bom kr za računalnikom ja.
:kava::kuza::kava::kuza:

*HONEY* -> Ej, pa to ni res (10.3.2005 19:41:42)

Ja,smo že skor kot ena mala Amerika...
Če niso ropi in samomorilski junaki,so pa španske nadljevanke:zaspan:

LP

wawa -> Ej, pa to ni res (10.3.2005 20:09:08)

Nauk zgodbe, kupiti si bo treba DVD, da lahko človek saj izbere kaj bo gledal, ne pa vsega sranja, ki ga dajo na TV:)

Pupica -> Ej, pa to ni res (10.3.2005 20:09:20)

ej tjaga jaz sem to že pred časom zamenjala, če z mojmu lubijem pogledava kakšen dvd skupaj to je pa tut vse...dnevnik pa raje ne, ker so sama grozodejstva:(:zmeden::grrr::grrr::grrr:

žiža -> Ej, pa to ni res (10.3.2005 21:14:12)

Sej ni fora v Tv. Problem je v ljudeh, na žalost. Tv lahko na srečo ugasneš, enga norca pa težko iz bloka vržeš pa svojo družino s tem rešiš.

Mojca20 -> Ej, pa to ni res (11.3.2005 7:43:59)

Saj z računalnikom je vse OK, samo začela sem zanemarjati domača opravila:(.

Pupica -> Ej, pa to ni res (11.3.2005 9:44:39)

Mojca ne sekiri se, kaj pa če b cel popoldne v TV limonade buljila?:zmeden:
Je pa že bol RR da se mal sprostiš ane:bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]