|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ecytara in zanositev
19.10.2012 9:51:08   
Anonimen
Zanima me, če je katera jemala antidepresive (zanima me dotično za tablete Ecytara) in zanosila?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ecytara in zanositev
6.11.2012 12:14:51   
Anonimen
nobene ni??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2012 9:22:53   
savanah
Anonimna sicer nimam izkušenj jaz, poznam pa punco ki je jemala antidepresive, sicer nevem katere, je zanosila(nenačrtovano, ampak si je zelo želela otročka). še pred zaostalo M je delala test in je pokazal pozitivno. In takoj je nehala z antidepresivi, pred tem pa mislim da jih je jemala približno 2 leti. Počutila se je super, in tudi sedaj jih ne jemlje več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2012 10:16:25   
Anonimen
savanah hvala ti za odgovor...sicer nisem še nosečka, me je pa zanimalo, če je katera tukaj, ki ima take izkušnje in kako je bilo potem...a ona je kar prenehala, kar od enkrat, sama od sebe ali po posvetu z zdravnikom?

(odgovor članu savanah)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2012 10:52:23   
savanah
Mislim da je kar prenehala...je pa potem povedala zdravniku, po tem ko jih ni jemala več. je rekel če se bo dobro počutila da je potem ok. počutila pa se je vredu. je pa sedaj že tri leta od tega pa je vse vredu. ne vem pa, sem slišala da če želiš prenehati je fajn da najprej zmanjšaš pa šele potem prenehaš, tako da verjetno če bi šla k zdravniku in povedala da si želi otroka bi ji svetoval da najprej opusti antidepresive. pa si ga je res želela pa je kar vse pustila. anonimna ne misli na to in kar v akcijo! vse bo ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?