Ecytara in zanositev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Ecytara in zanositev (19.10.2012 9:51:08)

Zanima me, če je katera jemala antidepresive (zanima me dotično za tablete Ecytara) in zanosila?

Anonimen -> RE: Ecytara in zanositev (6.11.2012 12:14:51)

nobene ni??

savanah -> RE: Ecytara in zanositev (12.11.2012 9:22:53)

Anonimna sicer nimam izkušenj jaz, poznam pa punco ki je jemala antidepresive, sicer nevem katere, je zanosila(nenačrtovano, ampak si je zelo želela otročka). še pred zaostalo M je delala test in je pokazal pozitivno. In takoj je nehala z antidepresivi, pred tem pa mislim da jih je jemala približno 2 leti. Počutila se je super, in tudi sedaj jih ne jemlje več.

Anonimen -> RE: Ecytara in zanositev (12.11.2012 10:16:25)

savanah hvala ti za odgovor...sicer nisem še nosečka, me je pa zanimalo, če je katera tukaj, ki ima take izkušnje in kako je bilo potem...a ona je kar prenehala, kar od enkrat, sama od sebe ali po posvetu z zdravnikom?

savanah -> RE: Ecytara in zanositev (13.11.2012 10:52:23)

Mislim da je kar prenehala...je pa potem povedala zdravniku, po tem ko jih ni jemala več. je rekel če se bo dobro počutila da je potem ok. počutila pa se je vredu. je pa sedaj že tri leta od tega pa je vse vredu. ne vem pa, sem slišala da če želiš prenehati je fajn da najprej zmanjšaš pa šele potem prenehaš, tako da verjetno če bi šla k zdravniku in povedala da si želi otroka bi ji svetoval da najprej opusti antidepresive. pa si ga je res želela pa je kar vse pustila. anonimna ne misli na to in kar v akcijo! vse bo ok

Stran: [1]