|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EPIDURALNA V KRANJU???
2.6.2005 22:15:28   
andy1
Lepo vas prosm, dejte mi povedat če se da rodit z epiduralno v Kranju, če pa ne na kakšen način lahko tam rodiš?
TISOČKRAT HVALA:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   EPIDURALNA V KRANJU???
2.6.2005 22:19:36   
Anonimen
Ne, z epiduralno ne. Potem je še "naravni" porod in CR.
A ti misliš, če lahko sede oz. polsede pa čepe pa to? Ena soba z vesoljsko posteljo je, samo zdaj vprašanje, če je takrat prosta. V tisti sobi je še kasetar s tako glasbo, ki sprošča, ali pa sam prineseš svojo (morda).

(odgovor članu andy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   EPIDURALNA V KRANJU???
2.6.2005 22:37:57   
andy1
Točno to sem mislila. Samo jaz se full bojim, sploh po naravni poti. :zmeden2:

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   EPIDURALNA V KRANJU???
3.6.2005 7:10:12   
Olivija
Zakaj pa ne vprašaš v porodnišnici. Nekaj časa so govoril o tem, da če imaš slučajno srečo in je anestezist tam, ti pa naredijo epiduralno :zmeden: - Drugače je pa res tista nova soba čisto fletna. Samo po pravici povedan, je blo men pri popadkih čist vseen kje sem ;)

Mene je pa skoraj bolj strah epiduralne, ker mi ne bi bilo fino, da mi nekdo šari po hrbtenici, pa baje je možen stranski učinek hud glavobol - to se mi zdi pa še huj kot popadki.

LP

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   EPIDURALNA V KRANJU???
3.6.2005 7:16:50   
Jessy
Da se izogejo glavobolom, ti pred dodajanjem anestetikov dajo eno flašo infuzije.

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   EPIDURALNA V KRANJU???
3.6.2005 7:30:06   
Anonimen
Andy1, na Jesenicah pa lahko rodiš z edipuralno. Saj lahko greš rodit, kamor hočeš.

(odgovor članu andy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   EPIDURALNA V KRANJU???
3.6.2005 12:52:18   
kepica
Jaz sem na Jesenicah rodila z EA in je blo super.Naslednjič niti premišljevala ne bom,kam bi šla.Jesenice so res fajn:bravo:

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   EPIDURALNA V KRANJU???
4.6.2005 19:29:22   
andy1
Sam prej kot pridem jaz na Jesenice, lahko že rodim, kr je full daleč zame. Sej bom malo povprašala kako je s tem v Kranju, pa bomo pa videli.

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   EPIDURALNA V KRANJU???
4.6.2005 20:06:44   
Anonimen
Od Kranj do Jesenic ni tako daleč. Rodiš tudi ne tako zelo hitro... Sicer je pa še Ljubljana, če ti je bliže.

(odgovor članu andy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?