|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EPIDURALNA V KRANJU???
2.6.2005 22:15:28   
andy1
Lepo vas prosm, dejte mi povedat če se da rodit z epiduralno v Kranju, če pa ne na kakšen način lahko tam rodiš?
TISOČKRAT HVALA:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   EPIDURALNA V KRANJU???
2.6.2005 22:19:36   
Anonimen
Ne, z epiduralno ne. Potem je še "naravni" porod in CR.
A ti misliš, če lahko sede oz. polsede pa čepe pa to? Ena soba z vesoljsko posteljo je, samo zdaj vprašanje, če je takrat prosta. V tisti sobi je še kasetar s tako glasbo, ki sprošča, ali pa sam prineseš svojo (morda).

(odgovor članu andy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   EPIDURALNA V KRANJU???
2.6.2005 22:37:57   
andy1
Točno to sem mislila. Samo jaz se full bojim, sploh po naravni poti. :zmeden2:

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   EPIDURALNA V KRANJU???
3.6.2005 7:10:12   
Olivija
Zakaj pa ne vprašaš v porodnišnici. Nekaj časa so govoril o tem, da če imaš slučajno srečo in je anestezist tam, ti pa naredijo epiduralno :zmeden: - Drugače je pa res tista nova soba čisto fletna. Samo po pravici povedan, je blo men pri popadkih čist vseen kje sem ;)

Mene je pa skoraj bolj strah epiduralne, ker mi ne bi bilo fino, da mi nekdo šari po hrbtenici, pa baje je možen stranski učinek hud glavobol - to se mi zdi pa še huj kot popadki.

LP

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   EPIDURALNA V KRANJU???
3.6.2005 7:16:50   
Jessy
Da se izogejo glavobolom, ti pred dodajanjem anestetikov dajo eno flašo infuzije.

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   EPIDURALNA V KRANJU???
3.6.2005 7:30:06   
Anonimen
Andy1, na Jesenicah pa lahko rodiš z edipuralno. Saj lahko greš rodit, kamor hočeš.

(odgovor članu andy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   EPIDURALNA V KRANJU???
3.6.2005 12:52:18   
kepica
Jaz sem na Jesenicah rodila z EA in je blo super.Naslednjič niti premišljevala ne bom,kam bi šla.Jesenice so res fajn:bravo:

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   EPIDURALNA V KRANJU???
4.6.2005 19:29:22   
andy1
Sam prej kot pridem jaz na Jesenice, lahko že rodim, kr je full daleč zame. Sej bom malo povprašala kako je s tem v Kranju, pa bomo pa videli.

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   EPIDURALNA V KRANJU???
4.6.2005 20:06:44   
Anonimen
Od Kranj do Jesenic ni tako daleč. Rodiš tudi ne tako zelo hitro... Sicer je pa še Ljubljana, če ti je bliže.

(odgovor članu andy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?