EPIDURALNA V KRANJU??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

andy1 -> EPIDURALNA V KRANJU??? (2.6.2005 22:15:28)

Lepo vas prosm, dejte mi povedat če se da rodit z epiduralno v Kranju, če pa ne na kakšen način lahko tam rodiš?
TISOČKRAT HVALA:sloncek:

Anonimen -> EPIDURALNA V KRANJU??? (2.6.2005 22:19:36)

Ne, z epiduralno ne. Potem je še "naravni" porod in CR.
A ti misliš, če lahko sede oz. polsede pa čepe pa to? Ena soba z vesoljsko posteljo je, samo zdaj vprašanje, če je takrat prosta. V tisti sobi je še kasetar s tako glasbo, ki sprošča, ali pa sam prineseš svojo (morda).

andy1 -> EPIDURALNA V KRANJU??? (2.6.2005 22:37:57)

Točno to sem mislila. Samo jaz se full bojim, sploh po naravni poti. :zmeden2:

Olivija -> EPIDURALNA V KRANJU??? (3.6.2005 7:10:12)

Zakaj pa ne vprašaš v porodnišnici. Nekaj časa so govoril o tem, da če imaš slučajno srečo in je anestezist tam, ti pa naredijo epiduralno :zmeden: - Drugače je pa res tista nova soba čisto fletna. Samo po pravici povedan, je blo men pri popadkih čist vseen kje sem ;)

Mene je pa skoraj bolj strah epiduralne, ker mi ne bi bilo fino, da mi nekdo šari po hrbtenici, pa baje je možen stranski učinek hud glavobol - to se mi zdi pa še huj kot popadki.

LP

Jessy -> EPIDURALNA V KRANJU??? (3.6.2005 7:16:50)

Da se izogejo glavobolom, ti pred dodajanjem anestetikov dajo eno flašo infuzije.

Anonimen -> EPIDURALNA V KRANJU??? (3.6.2005 7:30:06)

Andy1, na Jesenicah pa lahko rodiš z edipuralno. Saj lahko greš rodit, kamor hočeš.

kepica -> EPIDURALNA V KRANJU??? (3.6.2005 12:52:18)

Jaz sem na Jesenicah rodila z EA in je blo super.Naslednjič niti premišljevala ne bom,kam bi šla.Jesenice so res fajn:bravo:

andy1 -> EPIDURALNA V KRANJU??? (4.6.2005 19:29:22)

Sam prej kot pridem jaz na Jesenice, lahko že rodim, kr je full daleč zame. Sej bom malo povprašala kako je s tem v Kranju, pa bomo pa videli.

Anonimen -> EPIDURALNA V KRANJU??? (4.6.2005 20:06:44)

Od Kranj do Jesenic ni tako daleč. Rodiš tudi ne tako zelo hitro... Sicer je pa še Ljubljana, če ti je bliže.

Stran: [1]