|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dvojni hormonski test - Maribor
13.2.2008 13:28:07   
bubyca
Ojla nosečke!

Mene pa zanima, kje v Mariboru je mogoče opraviti dvojni hormonski test. Za nuhalno sem naročena pri Pelkičevi, zdaj pa me zanima kako in kaj glede dvojnega hormonskega testa.

Hvala za info!

Lp, Bubyca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dvojni hormonski test - Maribor
13.2.2008 16:02:16   
Anonimen
Kaj pa ko bi kar dr. Pelkičevo vprašala, ko boš na pregledu? Itak lahko daš kri tudi kak dan po pregledu. Sem pa prepričana, da v ZD A. Drolca (naspoti sodišča) delajo ta test ali pa vsaj vzamejo kri in pošljejo naprej v laboratorij.

Kolikor mi je znano, dobi izvide G, ki je delal NS, da lahko na novo preračuna tveganje. Potem pa ti te izvide pošlje domov.

Sama nimam izkušenj z DHT, tako da verjetno nisem nič pomagala, upam, da se javi katera, ki ve točno. Predvsem bi pa tudi jaz rada vedela, če se lahko da kri v porodnišnici user posted image

(odgovor članu bubyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2008 16:45:36   
frutka_
Običajno ti kri za DHT test vzamejo na nuhalni. Najbolje da vprašaš Pelkičevo, ko boš pri njej. Kri morajo vzeti v roku 24ur  merjenja nuhalne.

(odgovor članu bubyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2008 18:54:54   
eva78
Jaz sem bila na nuhalni pri dr.Pelkičevi in ker sem imela pri mojih 28 letih tveganje za DS 1:1188, mi je priporočala DHT. Pustila mi je njen GSM in drugi dan sem šla v porodnišnico MB, kjer sem jo poklicala in se je ona sama s sestro dogovorila,da so mi vzeli kri in jo poslali v LJ.  Potem sem seveda čakala na izvide iz Lj oz. je tudi ona imela skrb,da so mi jih po pošti poslali na dom.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2008 21:39:06   
anarabarbara
Jaz ti priporočam trojni hormonski test.

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2008 13:09:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anarabarbara

Jaz ti priporočam trojni hormonski test.

Trojnega več ne delajo, če že, potem četvernega. Ampak tega se dela kasneje in se rezultatov ne more kombinirat z NS. Sam ČHT je manj zanesljiv kot NS+DHT.

(odgovor članu anarabarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2008 16:07:53   
keti910
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Običajno ti kri za DHT test vzamejo na nuhalni. Kri morajo vzeti v roku 24ur  merjenja nuhalne.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2008 16:10:18   
keti910
Frutka, kje si zasledila, da je potrebno kri dati 24ur po NS. Jaz sem jo dala kasneje (nekaj manj kot 48ur), sedaj me je pa strah, da rezultati ne bodo verodostojni.

(odgovor članu keti910)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2008 16:32:28   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: keti910

Frutka, kje si zasledila, da je potrebno kri dati 24ur po NS. Jaz sem jo dala kasneje (nekaj manj kot 48ur), sedaj me je pa strah, da rezultati ne bodo verodostojni.

Nič se ne sekiraj, časa je mislim da celo nekaj dni. Je pisal dr. Pušenjak o tem, samo se mi neda iskat. Lahko ga pa povprašaš sama, če boš bolj mirna.

(odgovor članu keti910)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?