Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dvojni hormonski test - Maribor 13.2.2008 16:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa ko bi kar dr. Pelkičevo vprašala, ko boš na pregledu? Itak lahko daš kri tudi kak dan po pregledu. Sem pa prepričana, da v ZD A. Drolca (naspoti sodišča) delajo ta test ali pa vsaj vzamejo kri in pošljejo naprej v laboratorij. Kolikor mi je znano, dobi izvide G, ki je delal NS, da lahko na novo preračuna tveganje. Potem pa ti te izvide pošlje domov. Sama nimam izkušenj z DHT, tako da verjetno nisem nič pomagala, upam, da se javi katera, ki ve točno. Predvsem bi pa tudi jaz rada vedela, če se lahko da kri v porodnišnici
|
|
|
|
RE: Dvojni hormonski test - Maribor 13.2.2008 16:45:36
|
|
|
|
frutka_
|
Običajno ti kri za DHT test vzamejo na nuhalni. Najbolje da vprašaš Pelkičevo, ko boš pri njej. Kri morajo vzeti v roku 24ur merjenja nuhalne.
|
|
|
|
RE: Dvojni hormonski test - Maribor 13.2.2008 18:54:54
|
|
|
|
eva78
|
Jaz sem bila na nuhalni pri dr.Pelkičevi in ker sem imela pri mojih 28 letih tveganje za DS 1:1188, mi je priporočala DHT. Pustila mi je njen GSM in drugi dan sem šla v porodnišnico MB, kjer sem jo poklicala in se je ona sama s sestro dogovorila,da so mi vzeli kri in jo poslali v LJ. Potem sem seveda čakala na izvide iz Lj oz. je tudi ona imela skrb,da so mi jih po pošti poslali na dom.
|
|
|
|
RE: Dvojni hormonski test - Maribor 13.2.2008 21:39:06
|
|
|
|
anarabarbara
|
Jaz ti priporočam trojni hormonski test.
|
|
RE: Dvojni hormonski test - Maribor 14.2.2008 13:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anarabarbara Jaz ti priporočam trojni hormonski test. Trojnega več ne delajo, če že, potem četvernega. Ampak tega se dela kasneje in se rezultatov ne more kombinirat z NS. Sam ČHT je manj zanesljiv kot NS+DHT.
|
|
|
|
RE: Dvojni hormonski test - Maribor 18.2.2008 16:07:53
|
|
|
|
keti910
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Običajno ti kri za DHT test vzamejo na nuhalni. Kri morajo vzeti v roku 24ur merjenja nuhalne.
|
|
|
|
RE: Dvojni hormonski test - Maribor 18.2.2008 16:10:18
|
|
|
|
keti910
|
Frutka, kje si zasledila, da je potrebno kri dati 24ur po NS. Jaz sem jo dala kasneje (nekaj manj kot 48ur), sedaj me je pa strah, da rezultati ne bodo verodostojni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?