|
RE: Dve družini, ena etaža.. 13.3.2011 11:24:28
|
|
|
|
bomboncek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* če živita v veliki sobi, zrtvujta 2 kvadrata te sobe in si urihtajta kopalnico v njej. zvočno izolirajta stene in to je to. ce nikakor noče tvoj fant stran. ali pa ga "prisili", naj dozida kaj k hisi. ampak jst bi sla stran. Pa si pomislila koliko stroškov to potegne za seboj? Nova vodovodna napeljava, padec za školjko, keramika, delo? Mi smo adaptirali stanovanje, školjko smo želeli premakniti za pol metra, pa se zaradi padca ni dalo in vse kar je prednastavljen in že v osnovi predviden padec dopuščal je bilo, da školjko ali pustimo na istem mestu ali prestavimo za 10 do 15 cm. Zdaj si pa predstavljaj, da je to soba sredi hiše, brez vodovodne napeljave, brez predvidenega padca. Pol bajte bi morali razturit zato, da si v sobo vgradijo sekret, v osnovi pa je že ta hipi scena čisto napačno zasnovana. Brez zamere, Nezadovoljna. Če si tako nezadovoljna, bi morala razmislit o odhodu. Ne razumem, kako lahko stanujete s starši in sorojenci vaših partnerjev ter njihovimi družinami. No, ja, razumem. Res razumem, da pač trenutno ni boljše rešitve, da nimate kje drugje biti, ampak da vsak vleče svoj konec, vsak hoče ostat, ker je DELAL za neko nepremičnino? Nepremičnine so pač samo stvari, ki si jih nikoli ne bomo odnesli v grob, da bomo umrli srečni pa je še kako pomembno, da živimo zadovoljni z našimi dragimi. Jaz to takoj zamenjam za kakršno koli delo, ki sem ga vložila v nepremičnino. Na koncu življenja se najbrž ne bom spominjala kako srečna sem glancala ploščice v kopalnici al kako? Pamet v glavo, punca. Sta še mlada. Če prav razumem, se ti še šolaš. To po moje poslabšuje tvoj položaj pri hiši, mislim, da te nihče ne bo vprašal kaj bi pa ti rada, če finančno nisi samostojna. Sestra je pač sestra, hči gospodarjev, ko ne rodi taj ne voli, saj veš kako to gre. Vedno bo imela pred tabo prednost. Pa še prestolonaslednika imajo, s katerim, če se prav lotijo, bodo izsiljevali. Najem bi bil 100% bolj pametna rešitev kot tole. Poskusi tvojega malo pripravit na to. Sicer po tvojih besedah močno dvomim, da se bo strinjal in resnici na ljubo, pa ne bit jezna name, ti boš zdaj še dolgo let vztrajala z njim, zgodilo se ne bo nič, nato boš odšla s slabimi spomini.
|
|
|