Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 18:59:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
Vsem forumkam prav lep večeren pozdrav v tem deževnem vremenu. Punce zlate ste,nekatere posebej vrednje občudovanje kot ste:Tantra,Aljča in seveda Darja*. Včeraj sem se srečala v ambulanti za Darjo in skočile sve na čvek :kava::kava: in kaj me je najbolj razveselilo podarila mi je pujska za mojo veliko srečo. Maloprej me je moj :love::love: pripeljal domov iz zdravstvenega doma,kjer so dali stop injekcijo tako,da sem sedaj rešena.Bil je ful prijazen brat dal mi je brez bolečin injekcijo in na drugo stran trebuah kot prvo in šloi je vse kot po maslu,upava da bo tako tudi v četrtek na inseminaciji in,da me ne bo spet ranila,..sem jo opozorila. Tako punce sedaj pa vse skupaj le močno stiskajte za naju :miska::miska::miska::miska::miska: naj bo res ta četrtek samo,samo najin dan in od najine :duda::duda:,da bo to res zadnji poiskus v najinem življenju. Vsem še enkrat lep pozdrav in iskrena hvala!!! Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez dva dobra tedna nova vesel srečka :nosecka::nosecka::nosecka:!!!!!!!!
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 19:05:21
|
|
|
|
Spark
|
Držim pesti zate:nosecka:. Upam, da boš kmalu v 9nebesa
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 19:31:23
|
|
|
|
emaa
|
Držim :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 19:31:54
|
|
|
|
Nyah*
|
Draga Mojca, :angel: naj te cuvajo in :miska::miska::miska::miska::miska:, da bo vse ok! Da bi bila kmalu 9nebesa, Nyah.
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 20:32:12
|
|
|
|
miska2004
|
Tudi jaz držim pestke, Mojca, da bo uspelo! :miska::miska::miska: Vse dobro, naj bo tvoj :angel: s tabo :rozica:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 20:38:58
|
|
|
|
ronni
|
Držim pesti in mislim na VAJU!!!! Vse dobro ter da bo čimprej zajokalo pri vas doma!!!:bravo::love::love:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 20:44:48
|
|
|
|
Maša26
|
:miska::miska::miska::miska::miska:! Čestitam za dobro voljo :)-:bravo::bravo:!
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 21:35:00
|
|
|
|
Nannn
|
Mojca tudi jaz te ze nakj casa berem seveda iz ozadja in tu res zelim veliko srece pri vajinem drugem poskusu...naj te cuvajo angeli in enga :pujs: za sreco...
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 21:37:35
|
|
|
|
tinkamiška
|
Da se bo tokrat prijelo:bravo::bravo::bravo::miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 23:30:24
|
|
|
|
aljča
|
:rozica::rozica:Ojla punca! tako sedaj smo pa izenačene:):bravo:ampak ti ne čakaš v maju :hudicek:si me slišala.Držim pestke zate, za tvojo:love:in pa:modri::roza::duda::nosecka:.Če slučajno ne bi šlo skoz se ne sekiri,ker v tretje gre rado in to bova lahko skupaj nardile. Vseeno pa Mojca :hudicek:v maju ne čakamo. Lepo pozdravljena do jutri Alja:metulj::metulj: Za srečo:zajcek::zajcek::miska::miska::angel::angel::pujs::pujs::rozica::rozica:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 12.4.2005 23:56:36
|
|
|
|
Kornelija
|
Naj bo v drugo"zadetek v polno":duda::duda: V četrtek naj te spremljajo: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: Kornelija:rozica:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 13.4.2005 6:58:41
|
|
|
|
Bety
|
Tokrat bo uspelo! Držim pesti! :miska:miska:miska:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 13.4.2005 7:23:22
|
|
|
|
Špelka
|
Tudi jest držim močno, močno pesti za vaju, da vama uspe!!!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 13.4.2005 7:50:12
|
|
|
|
simonas
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 13.4.2005 9:30:40
|
|
|
|
delfinček
|
:morje:čao mojca,tudi jaz ti želim srečo v četrtek.:morje::angel:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 13.4.2005 10:15:09
|
|
|
|
mujcek
|
:miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Druga stop injekcija je za menoj!!! 13.4.2005 10:19:56
|
|
|
|
girly
|
držim :miska:, da bo tokrat res zadnjič in bosta čez 9 mesecev že pestvala svojo :duda: srečno in enga :pujs: za pomoč pa naj vama sonček sije :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?