Sulfinija -> Druga stop injekcija je za menoj!!! (12.4.2005 18:59:08)
|
Vsem forumkam prav lep večeren pozdrav v tem deževnem vremenu. Punce zlate ste,nekatere posebej vrednje občudovanje kot ste:Tantra,Aljča in seveda Darja*. Včeraj sem se srečala v ambulanti za Darjo in skočile sve na čvek :kava::kava: in kaj me je najbolj razveselilo podarila mi je pujska za mojo veliko srečo. Maloprej me je moj :love::love: pripeljal domov iz zdravstvenega doma,kjer so dali stop injekcijo tako,da sem sedaj rešena.Bil je ful prijazen brat dal mi je brez bolečin injekcijo in na drugo stran trebuah kot prvo in šloi je vse kot po maslu,upava da bo tako tudi v četrtek na inseminaciji in,da me ne bo spet ranila,..sem jo opozorila. Tako punce sedaj pa vse skupaj le močno stiskajte za naju :miska::miska::miska::miska::miska: naj bo res ta četrtek samo,samo najin dan in od najine :duda::duda:,da bo to res zadnji poiskus v najinem življenju. Vsem še enkrat lep pozdrav in iskrena hvala!!! Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez dva dobra tedna nova vesel srečka :nosecka::nosecka::nosecka:!!!!!!!!
|
|
|
|