|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Družina Skutnik - Kanada
3.1.2009 20:41:03   
Ekaz
Zelo rada bi navezala kontakte z družino Skutnik iz Kandade. Po zadnjih podatkih so živeli v mestu Bralorne. Bili so zelo dobri prijatelji z mojo teto, ki je ravno tako živela v Kanadi. Imam nekaj starih pisem in fotografij, ki mi jih je dala  druga teta (njena sestra) pred smrtjo. Res bi jih rada spoznala in se pozanimala, kako je z grobom moje tete. Nihče ni šel na njen pogreb in tudi nihče ni nikoli obiskal njenega groba (od sorodnikov). Umrla je leta 1968. Ali morda katera pozna kakšne Skutnike, ki imajo sorodnike v Kanadi? Gospodu je bilo ime Joe (po moje je bil Jože), imel je hči Brigito.  Nekaj sem poskušala že preko interneta in nobenega napredka. Prosim za kakršnkoli podatek ali informacijo. Sedaj, ko je umrl tudi moj oči in ni nikogar od njegovih bratov in sester več, mi te stvari res veliko pomenijo. hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Družina Skutnik - Kanada
3.1.2009 20:49:01   
benika
http://www.canada411.ca/search/av/1/-+skutnik/cZQQstZQQciZQQpvZQQpcZ?citytown=&province=Search+All&row=0

Če bo kaj uporabnega-

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2009 21:29:56   
Anonimen
Kaj pa facebook?

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2009 22:05:19   
scubadiver
Jaz lahko poskusim pri prijateljih ki živijo v kanadi. A si sigurna da se tako napiše njihov priimek? Al so ga kaj poamerikanizirali? 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2009 23:07:02   
Kerensa*
Jaz imam teto (z družino) v Ontariu. Če lahko kaj pomagam...

Drugače pa poskusi v Društvu kanadskih Slovencev (bom poskusila izbrskati kontakte - tukaj v službi jih nimam s sabo).

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2009 1:45:42   
Arwenko
Lansko leto sem uspela spoznat ljudi iz veleposlaništva v Ottawi (veleposlanika in konzula), oba sta izredno prijazna, sploh konzul, poskusi napisat kakšen mail, kontakt bi moral bit na strani Ministrstva za zunanje zadeve.

Drugi, v Montrealu je en slovenski dom in župnik, nas je konzul peljal tja, ta gospod ima izreden pregled nad ljudmi s slovenskim poreklom, ampak žal se ne spomnim ne njegovega imena in nimam nobenega kontakta, mogoče pa kaj pomaga vseeno.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2009 11:24:46   
benika
Drugi, v Montrealu je en slovenski dom in župnik, nas je konzul peljal tja, ta gospod ima izreden pregled nad ljudmi s slovenskim poreklom, ampak žal se ne spomnim ne njegovega imena in nimam nobenega kontakta, mogoče pa kaj pomaga vseeno.

Ekaz, kaj pa če bi pisala en mail na RKC in povprašala malce o tem župniku? Ma ni vrag, če bo kdo vedel, so to oni, kako je temu župniku ime in ti bodo morda dali tudi kak kontakt. Probat ni greh.

Poglej še tule
http://www.slovenci.si/severna_amerika/

< Sporočilo je popravil benika -- 4.1.2009 11:29:05 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2009 11:33:09   
benika
Arwenko, a je bil ta župnik slučajno Franc Letonja?
Tule je kontakt
Franc Letonja; franc@internet.look.ca

< Sporočilo je popravil benika -- 4.1.2009 11:34:24 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2009 16:12:03   
Arwenko
Ja, lahko bi bil ja, ampak moj spomin za imena je res katastroifalen.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2009 22:12:51   
Ekaz
Scubadiver: Zadnji kontakti so bili narejeni leta 1969. Takrat so se pisali Skutnik. Gospodu je bilo ime Joe (tako je bilo navedeno v pismih - po moje je bil Jože, imel je hčer Brigito). Njihov zadnji naslov je bil Bralorne, box 213, B.C. Canada. To je vse, kar imam podatkov. Res bom vesela za kakršnokoli pomoč oziroma podatek. HVALA. 

< Sporočilo je popravil Ekaz -- 4.1.2009 22:14:00 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2009 15:25:35   
Ekaz
Ponovno prosim za pomoč. Še vedno nisem uspela dobiti nobenega kontakta: poskusila vse, napisala cel kup e-mailov..nobenega odgovora. Ima mogoče še kdo kakšno idejo?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.7.2009 15:52:18   
Skye
a ni tale ?

true 1 Skutnik Joe
250-378-4047
323 Winney
Merritt, BC

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2010 1:52:24   
bsonja
mislim da imajo sorodnike na goričici pri šentjurju,pišejo pa se Peperko,vsaj tako se je pisala gospa.
Poizkusite lahko tudi na tel.št. skutnik vladimir 03/5778961,to pa je nečak.
LP Sonja

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 7:27:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2010 7:28:09   
Kerensa*
Poglej datum teme. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 7:29:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2010 7:31:49   
Kerensa*
Zgodaj je še, ja. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2010 9:30:15   
madela
Moja tašča se piše Skutnik,priimek po možu,ampak kolikor je meni znano nimajo sorodnikov v Kanadi user posted image
Lahko jo pa vprašam,če se bo kaj spomnila!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.3.2010 9:32:28   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Poglej datum teme. user posted image

Aaaa,torej sem prepozna user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?