|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drobovina
26.3.2006 17:57:33   
india
Zanima me,kako pogosto pri vas doma pripravljate drobovino ( ledvičke, jetrca, vampe,..).
Mi od  naštetega jemo samo ledvičke in to v povprečju enkrat mesečno, včasih pa niti to ne.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 5.5.2006 22:48:48 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DROBOVINA
26.3.2006 18:12:15   
Marogica
PRi nas jo jemo zelo redko(1-2x na leto) in to samo jetrca. Vampe ne znam naredit, zato jih kupujem ponavadi pri Bolariču, vendar samo za naju, ne za otroke.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2006 18:41:56   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2006 18:59:58   
india
Hehe, saj tega marsikdo ne mara, tako kot na primer jaz ne prenesem želodčkov, srčkov, vampov. .ledvičke in jetrca pa imam rada.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2006 19:03:02   
Marogica
Zanimivo, jaz pa jem vampe, od kar sem starejša(beri od 35. leta dalje). Prej še v sanjah ne bi na njih pomislila.
Obožujem pa svinjske tačke v kisli juhi, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2006 19:39:24   
paris
Jest mam pa zelo rada vampe- njami! Ampak doma jih nikoli ne kuham, ker jih mojadva poba ne jesta! Jem jih v restavraciji, ali pa jih dobim pri sestri kadar jih kuhajo. Jetrca si tudi včasih spečem s čebulco. Joj, zdele sem pa čist lačna ratala!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2006 22:30:53   
ona
Mi jemo jetrca enkrat mesečno in to svinjska,vampe pa tudi 1x mesečno.Se nam dopade,samo ne sme bit prepogosto na jedilniku!Za vampe sem tudi jaz mislila,da je cel kažin jih naredit,a mi je kolegica povedala recept in ratajo super!Jih pa ponavadi skuham večjo dozo in dam zamrznit,da jih imamo za rezervo,ko je treba na hitro"kuhat".Če katera rabi recept,naj se mi javi!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2006 22:23:57   
copka77
Mi jemo samo svinjska jetrca, v omaki ali pečena s čebulo in sicer 1x mesečno ali še to ne!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2006 22:35:50   
KODA
Nikoli,ker nobeden ne mara drobovine.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?