|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Driska
7.7.2010 21:58:59   
divans1
Kako zgleda driska pri dojenčku, ki se polno doji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Driska
7.7.2010 22:08:23   
SMT3
Hmmmmm,kaj pa vem,mogoče drug vonj?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2010 22:11:54   
divans1
videz me zanima.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2010 22:12:43   
mini86
mogoče da voda stoji v plenici..drgač pa ni nč narobe če se enkrat mal bol na redko pokaka..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2010 22:18:19   
divans1
To se pravi, da je kakec čisto voden??? Kaj pa barva, se tudi spremeni?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2010 22:20:35   
mini86
ja lahko se..mal bi bla kriza če bi biu dreki zelen in bi smrdel po kanalizaciji al neki podobna mi je dohtar opisovauuser posted image nš mislm da je meu skos bl tak redek drekec..kokr ena kaša al kako nj opišmuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2010 22:47:14   
izgubljena_ovcka
Blato dojenega otroka je ponavadi živo rumeno do barve senfa, lahko je tekoče, lahko je gosto isto kot senf, lahko ima noter grudice sesirjenega mleka, lahko tudi ne. To je vse normalno. Za drisko šteje izrazito vodeno blato (pleničke vse "popije", nič ne ostane na površini), ponavadi zelo smrdi (blato dojenih otrok ima ponavadi en tak značilen vonj, ne bi ravno rekla, da smrdi po drekcu). Otroka sigurno črviči še bolj če ima drisko. Najverjetneje odvaja zares zelo pogosto in eksplozivno. Pri hudi driski se tudi pozna bolezen na otroku (je nezainteresiran, mahlav, dehidriran, skratka že naploh izgleda bolan).

Če res ne kaka desetkrat ali večrat na dan in izgleda normalno (se obnaša kot ponavadi) potem nimaš kaj skrbet. Če je otrok bolan to človek takoj vidi.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 23:30:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2010 22:23:04   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka

Blato dojenega otroka je ponavadi živo rumeno do barve senfa, lahko je tekoče, lahko je gosto isto kot senf, lahko ima noter grudice sesirjenega mleka, lahko tudi ne. To je vse normalno. Za drisko šteje izrazito vodeno blato (pleničke vse "popije", nič ne ostane na površini), ponavadi zelo smrdi (blato dojenih otrok ima ponavadi en tak značilen vonj, ne bi ravno rekla, da smrdi po drekcu). Otroka sigurno črviči še bolj če ima drisko. Najverjetneje odvaja zares zelo pogosto in eksplozivno. Pri hudi driski se tudi pozna bolezen na otroku (je nezainteresiran, mahlav, dehidriran, skratka že naploh izgleda bolan).

Če res ne kaka desetkrat ali večrat na dan in izgleda normalno (se obnaša kot ponavadi) potem nimaš kaj skrbet. Če je otrok bolan to človek takoj vidi.

user posted image

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2010 8:18:10   
Trcosava
Mam eno vprašanje...
OD 5 meseca je kar sme jest. In od takrat pa ima kakec kot plastelin. Barva večinoma temno zelena (pije Novalac) s tem da ko je korenček, ali kaj podobnega se vidi naravno.

1.10 smo bli pri P da vzamemo recept za kapi in takrat sem je vprašala če ji lahko dam vodo iz pipe. JE rekla da lahko. PRidemo domu, dam otroku (10 mes.) - jutri pa redak kakec. Ne kot driska, ni skoz vodeno, več kot kaša, kot ko je bla samo na mleku. Pred 5 dni se je prehladila, malo iz nosa teklo, ampak smo to sanirali fiziolškom.

Sem mislila da je lahko prehlad, ampak potem bi več kot enkrat kakala na dan? Zgodi se da en dan ne kaka, pa spet jutri redak/kaša.

Končno nagovorim moža da gremo k zdravnici, nič ni povedala. Kjer je kar pač sme jest, vesela je, lepo spi, zobki so vn, sicer gornje enke, donje enke in obe dve donje dvojke. Smo dali kaku na analizo, me zanima ali je kera imela sličan problem?
Ali se lahko zgodi da ji mleko več ne paše? Kjer kaka samo in vedno po mleku, po navadi zjutraj, včeraj je manj kakala zjutraj, pa je ''doplnila'' user posted image v popoldne po mleku.

Any ideas?

Aja... smo se tehtali in je zgubila na teži, mislim, na 9 mes. kontroli je mela 9.620g, in VEM da je po tem se zaredila (moj križ to čuti) in mi se zdelo da je bolj lažja, ko sem povedala zdravnici je rekla da jo stehtamo in - 9.625g
Je normalno, okoli 160-190ml po obroku, mleka zjutraj in zvečer 210ml, popoldne 180ml

< Sporočilo je popravil Trcosava -- 21.10.2010 8:20:27 >

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2010 9:38:53   
Trcosava
nihče?user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?