Trcosava -> RE: Driska (21.10.2010 8:18:10)
|
Mam eno vprašanje... OD 5 meseca je kar sme jest. In od takrat pa ima kakec kot plastelin. Barva večinoma temno zelena (pije Novalac) s tem da ko je korenček, ali kaj podobnega se vidi naravno. 1.10 smo bli pri P da vzamemo recept za kapi in takrat sem je vprašala če ji lahko dam vodo iz pipe. JE rekla da lahko. PRidemo domu, dam otroku (10 mes.) - jutri pa redak kakec. Ne kot driska, ni skoz vodeno, več kot kaša, kot ko je bla samo na mleku. Pred 5 dni se je prehladila, malo iz nosa teklo, ampak smo to sanirali fiziolškom. Sem mislila da je lahko prehlad, ampak potem bi več kot enkrat kakala na dan? Zgodi se da en dan ne kaka, pa spet jutri redak/kaša. Končno nagovorim moža da gremo k zdravnici, nič ni povedala. Kjer je kar pač sme jest, vesela je, lepo spi, zobki so vn, sicer gornje enke, donje enke in obe dve donje dvojke. Smo dali kaku na analizo, me zanima ali je kera imela sličan problem? Ali se lahko zgodi da ji mleko več ne paše? Kjer kaka samo in vedno po mleku, po navadi zjutraj, včeraj je manj kakala zjutraj, pa je ''doplnila'' [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] v popoldne po mleku. Any ideas? Aja... smo se tehtali in je zgubila na teži, mislim, na 9 mes. kontroli je mela 9.620g, in VEM da je po tem se zaredila (moj križ to čuti) in mi se zdelo da je bolj lažja, ko sem povedala zdravnici je rekla da jo stehtamo in - 9.625g Je normalno, okoli 160-190ml po obroku, mleka zjutraj in zvečer 210ml, popoldne 180ml
|
|
|
|