|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dragi Miklavž :)
3.12.2007 16:36:34   
arneja
V četrtek mi, prosim, prinesi zrele jajčne celice. Pa dobre plavalčke, ki se bodo uspešno poparčkali s temi celicami. Sem bila pridna dolgih sedem let, tako, da si zdaj že zares zaslužim to darilo user posted image .

Če ima še katera kakšno željo, jo naj kar dopiše user posted image . Miklavž se je pa verjetno tudi moderniziral in zdaj tudi e-pošto prebira user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dragi Miklavž :)
3.12.2007 16:44:25   
soncece24
Jaz ti zelo zelo zelo želim, da te miklavž usliši, pa da ti božiček potem en ogrooooomen plus prinese - pa še meni enga prosim, božiček user posted image
Čeprav če po pravici povem, glede na to, kako dolgo že ti čakaš če bo pluskov zmanjkalo, ti ga kr odstopim, jaz še ne čakam tak dolgo, pa bom januarja tudi vesela user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 16:49:31   
*sanela*
Dragi Miklavž, tudi jaz sem bila zelo pridna user posted image !
Prosim, zniži moj prolaktin in zbudi jajčnike!
Zelo ti bom hvaležna!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 16:50:22   
Serendipity
user posted image  Tudi moja želja je en majhen plusek ....

Ampak  - se strinjam s sončece24 - kaj sta dve leti proti sedmim? Naj pride prej k tebi, pa potem k meni. Če jih pa zmanjka za december, se pa za januar tudi ne bom pritoževala ...

No, že šibaaa .... user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 16:50:47   
tassi1
sem ti že pismo nastavila na okno,sej veš-tam je kot zmerajuser posted image .pa še malico za tvoje spremstvo sem ti pustilauser posted image -sicer je bolj mal,pa bo že dovolj,a neuser posted image

sicer pa že veš,ker si tako pameten sveti mož,da si oba z mojim user posted image  zellllllooooo želimmmmaaaa enga++++++++++++ na testerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PROSSSSSIMMMM,uresniči najino dolgoletno željo

pošiljama ti zvrhan kup poljupčkovuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 17:05:07   
lučka 25
Sem milila, da bo tudi meni Miklavž prinesel en lep +, pa ga bo gotovo prehitelA user posted image . user posted image

Zato pa vam vsem želim, da vas obišče in nameni eno lepo majno pikico, ki bo v vaših trebuščkih zrasla v prečudovitega in najlepšega otrčka! user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 17:31:08   
Anonimen
Men je Miklavž že 2-krat prinesel dobra semenauser posted image  

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 18:15:54   
ajam27
Še jaz se podpišem pod Miklavžev seznam. Drugače sem pa tudi dedka Mraza pripravljena počakati, če prvi ravno nebi imel dovolj + na zalogiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 19:08:33   
DaisyE
Dragi Miklavž, prinesi arneji ena fine zarodke, ki se bodo lepo ugnezdili in naslednjih devet mesecev lepo rastli. Prinesi ji plusek.

Saneli prosim znižaj prolaktin in zbudi jajčnike.

Meni ni treba ničesar prinesti, bom  pisala božičku in dedku mrazu. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 19:19:10   
arneja
Dejzica, sem vedela, da boš spet kakšno močno spustila user posted image . Jaz zdaj samo upam, da ima Miklavž kakšega laptopa pa internet user posted image .

Punce, če dovolj verjamemo, se nam bo uresničilo user posted image .

Serendipity, kakšno hudo slikco si prilepila user posted image . Upam, da mu bencina ne zmanjka user posted image .

Sanela, ti pa kakšno pivo popij, precej dobro spodbuja jajčnike, sem jaz živi dokaz user posted image .

In hvala tistim puncam, ki nam, zares dolgo čakajočim, prednost dajete user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2007 19:24:29   
DaisyE
Arneja miklavž ne rabi laptopa. On vse ve in vse vidi. Upam, da si bila res pridna, pa da ti ne bo vseh pirov, ki si jih spila, v slabo štel. user posted image user posted image user posted image

Pa še druge spodbujaš k alkoholizmu. user posted image

Malo te moram hecat, ker si taka faca. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2007 19:27:55   
arneja
Aja, se opravičujem, Sanela, moraš Unija biti, ne alkoholnih piv user posted image .

Pismo, samo da ne bo meni Miklavž glede na mojo trenutno nagnjenost, gajbo pira prinesel user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2007 19:36:59   
DaisyE
Dragi Miklavž, prosim prinesi gajbo piva meni (samo ne unija, kar ta pravega) arneji pa prinesi en plusek.

Arneja zdaj pa menda res ne bo zamešal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2007 19:38:58   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pismo, samo da ne bo meni Miklavž glede na mojo trenutno nagnjenost, gajbo pira prinesel user posted image .

user posted image user posted image user posted image
ta je dobra, ja!!

ja, jez bi tud en plusek, sem tud že dobrih 7let pridna.....pa bom še, obljubimuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2007 20:07:53   
arneja
No, Miklavž, zdaj smo ti naložile kup dela, motor v roke, pa user posted image user posted image user posted image user posted image  v ruzak, pa hitro jih razvozit naokoli. Za Daisye pa kar po spletu gajbo Uniona naroči  user posted image .

No, zdaj imam mirno vest, tudi Miklavžu sem prav zares pisala user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.12.2007 20:32:48   
sayuri
Miklavž, usliši arnejine prošnje in spermijem zrihtaj orng zmenke z njenimi celicami. Potem naj pa zažurajo in se razvijajo.....
Po sedmih letih bi tudi arneja lahko že na vrsto prišla.....user posted image user posted image user posted image user posted image

arnejči, uf,kako navijam user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.12.2007 20:37:13   
ANA_P
meni tuuuudddiiii, en velik plusekuser posted image , prosim Čeprav sva v boju 3 leta ampak mislim, da je vseeno, že čas tudi za naju.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.12.2007 20:57:31   
arneja
Sayuri, upam, da tale dobri mož pred mojimi vrati s sani pade, da mu ne bodo jelenčki slučajno ušli, pa bi mu bilo potem predaleč do mene pešakati user posted image . Spermijčki bodo pa, kolikor jih poznam, celice kar napadli, glede na to, da dva dni ne bo nič slončkanja user posted image .

Miklavž, Sayurinemu Filipu pa čez osem mesecev bratca ali sestrico ali kar oba prinesi user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.12.2007 21:38:51   
Amelia
A tukaj se skrivate punce moje, jaz pa čakam, čakam in čakam na temi december/januar user posted image ....

No, pa še jaz:

Miklavž, prinesi mi prosim čim bolj lepe zarodke v petek, sem bila pridna celo leto user posted image

Pa še Božiček:

Prinesi meni in vsem tukaj na forumu čim prej tako željen user posted image , saj nismo prezahtevne, a ne?user posted image

Pa še Dedek mraz: .....no, no, sedaj pa že pretiravam, user posted image  a ne...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.12.2007 21:44:47   
natasarobi
jaz bi pa miklavža prosila naj dedku mrazu naroči, da mi prinese dobre izvide z genetike, tako, da bo mogoče 'plusek' drugo leto mikalvžu lahko sam kaj sporočil.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.12.2007 23:38:51   
Abra
Dragi Miklavž!
Arneja je tko fajn in pridna punca, prinesi ji v četrtek 11 celic, pa dobre plavalce in še boljše zarodke.

P.S. Upam, da si prebral tudi tisto pismo, ki sem ti ga že pred časom poslala in si mi že prštimal plusek. Saj jih ne bo zmanjkalo, kajne? Vem, da imaš veliko dela, zato lahko ga prineseš tudi kak dan kasneje. user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.12.2007 23:47:56   
pikovit
Dragi Miklavž jst bi te pa prosila da se malo ustaviš pri Rešu in mu razložiš da se ga naša Dejzi zelo boji in da naj bo naslednjič bolj prizanesljiv do nje kot tudi do nas ostalih.In nam vsem prinesi srečo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.12.2007 23:49:05   
pikovit
Abra kolk si lepo napisalauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.12.2007 9:31:40   
kajsica
Dragi Miklavž, jaz pa si želim, da napolneš svoj košek z vsemi + in obdariš moje sotrpinke vse, ker že predolgo čakajo na enega lepega user posted image , ki jim ga daš v varstvo. Punce že predolgo trpijo in to bi res bil njihov največji zakladek

Meni, Sayuri in Stormy, pa prosim pokaži na našem 1.UZ lepo bitje srca in srečo za naše male pikice, ki jih lepo pazimo in grejemo v naših trebuščkih.

Hvala Miklavž!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.12.2007 11:15:43   
Pija76
Dragi Miklavž,
upam, da še vedno bereš naša pisma in da prebereš tudi moje.
Prosim te, res lepo te prosim, da obdariš vse punce tukaj na RR in sicer nam prinesi: lepe blastociste, preživele odmrznjene zarodke, potem  user posted image user posted image  in + ( odvisno kateri test bodo same kupile), user posted image user posted image  na UZ-jih. Ker vem da si sedajle zelo zaseden te pa prosim, da nam v roku 9 mesecev dostaviš še user posted image . Nič ne bomo hude, če dobimo ta del darila šele enkrat poleti oz. na jesen!
Vse kar ni našteto nam prosim letos ne nosi, inventuro user posted image  in user posted image  in podobnega smo za letos že naredila, tako da nimamo več časa za novo inventuro.

Hvala Miklavž!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?