|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dragi Miklavž :)
4.12.2007 18:40:51   
kikaa
Aha, tukaj ste danes...user posted image user posted image user posted image

No, še moja prošnja oz. pismo Miklavžu!

Miklavž, vsem nam borkam prinesi 

user posted image

Samo to...nič drugega...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.12.2007 22:48:51   
mlinčka
Dragi Miklavž,

veva, da si že na terenu,
veva, da imaš darila že v vreči, ampak vseeno,
če se lahko prosim še na eni pumpi ustaviš in nabaviš za arnejo enga fajn Jagra. Pa ne reči, da je zaradi Kebra problem, midve verjameva vate in veva, da ti bo uspelo!!!!!

Arneja iz srca ti želiva:
- mega zrele celice in
- mega poskočne spermije in
- mega bondanje obojih ob cca- 10.30ti uri.

Navijamo ko pri norcih.user posted image

Dejzi in mlinčka

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.12.2007 9:12:24   
byanca
tudi jaz želim arneji in ostalim, da miklavž ali pa dedek mraz in božiček uslišijo naše prošnje.......

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.12.2007 10:47:17   
Anonimen
Miklaaaaaaaaaaaaavžžžžž...
Božiiiiiiiiiiiiičeeeeeekkk...
Dedeeeeeeeek Mraaaaaaaaaaz...
...čakamo da uresničiš naše tako skromne želje...

Se pridružujem in navijam, da bi vse imele čimprej svoje male pikice.

Vsem, ki nas čakajo posegi in postopki pa tole user posted image , besede niso potrebne.

Vesna

(odgovor članu byanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.12.2007 21:13:02   
arneja
Dejzi in Mlinčka, stokrat vama hvala user posted image . UPam, da zdajle tri mega celice in milijon poskončnih plavalčkov bondajo na vse pretege in da se trije parčki odločijo k meni priti v soboto za celih devet mesecev user posted image . Hvala, bejbi user posted image .

Miklavž je samo eno celico pozabil prinesti, tako da, hvala Miklavž user posted image . Če si kateri punci kaj pozabil prinesti, imaš še par ur časa, tako da pohiti user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.12.2007 15:23:37   
konina
Dragi Miklavž! prinesi puncam tako željene user posted image . Bolj srečnih otrok ne bo, kot bodo tile. Pa mamice tudi. Meni pa, prosim, prinesi še potrditev, da bo vse v redu. + si prinesel, ampak malo se hecaš z mano in me dražiš. Sedaj te prosim, da me pomiriš in pošlješ potrditev. Proooossssiiiimmm.

Lp, Nina

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.12.2007 17:25:07   
DaisyE
Dragi miklavž, arnejo si uslišal, pa daj prosim še nino. Tole kar se z njo dogaja, pa res ni prijetno. Najdi še malo placa zanjo in zrihtaj tako, da bo vse prav.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.12.2007 20:42:43   
konina
Ja, takole Miklavž. Nisi me ravno resno vzel. Željo si mi izpolnil, potem pa na hitro darilo nazaj vzel. user posted image  Sedaj pa prosim, da naročiš Božičku ali pa Dedku Mrazu, da naj prinese novo user posted image  k nam. Morda nam pa uspe naravno, ko je ravno veseli december.user posted image

DaisyE, hvala. vendar tudi tebe ni poslušal. Sem kar malo jezna nanj.

Lp, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.12.2007 12:55:17   
tassi1
ja miklavž-nisi naju resno vzel!user posted image
pa tako sva upala in molilauser posted image user posted image user posted image

nič naju nimaš raddddduser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?