|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Draga naša Anitka
17.10.2004 10:47:04   
Pia73
Drage moje forumske prijateljice!

Kot veste je Anitka naš dragi :angel: , ki nas vedno spodbuja in za vsako od nas najde lepo besede. Me pa smo takšne kot smo, ene se spomnemo, druge ne, vem pa da imamo našo Anitko vse nadvse rade. :angel: In sedaj, je naša draga Anitka pred tistimi vrati, za katera vsaka od nas srčno upa, da jih ne bo potrebno nikoli prestopiti. Čeprav se na koncu izkaže, da tudi to stoično preživimo, je tisti trenutek, ko si tik pred tistimi vrati, neznosen! In drage moje forumke namenimo naši dragi Anitki vsaka nekaj :angel::angel::angel::angel::angel: , da jo bodo čuvali na tej poti!!!

Veš, Anitka, ta vrata ti bodo odprla pot do tako željene :duda: . Včasih pa se usoda poigra tudi v drugo smer in nam nameni :duda: že vmes. Močno upam in držim pesti, da se bo to zgodilo ravno pri tebi!

In Anitka ne zapuščaj nas, saj RR brez tebe ni to, kar imamo tako rade na njem!
Kajne punce???

Pa še pestke za srečo!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pa rožice za razvedrilo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa slončki :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
in pujsi :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo!!!

LP Pia73, ki pogosto misli nate
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Draga naša Anitka
17.10.2004 10:48:58   
pika74
:rozica:Anitka:rozica:, jst ti pa pošiljam en velik koš poljubčkov :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:.

Pa enga :pujs: za srečo in :miska:, da bo držala pesti.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
17.10.2004 13:05:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Draga naša Anitka
17.10.2004 13:23:30   
ZARA
jst tud,jst tud....vse najlepse...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Draga naša Anitka
17.10.2004 13:48:36   
Anitka
Ojoj punce!

Zdaj sem pa kar jokat začela, pa solze so stekle po prenosenm računalniku in ga moram hitro osušit, drugače mi moj predragi ušesa navije8):)-

Hvala vam milijonkrat za vzpodbudne besede in dobre želje. Veste verjamem, da bodo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: poskrbeli, da se vam vse bogato poplača.

In kako sem? Tako no, danes me je en dan prej obiskala :hudicek:M in to s takimi krči, kot jih že zelo dolgo nisem imela. Ja in malce sem res žalostna, a po drugi strani vesela, da vsaj ni zamujala in mi dajala lažnih upov. 27.10. pa me že čaka HSG, katerega se zelo bojim. Tako mi odzvanjajo v ušesih besede ene izmed punc (ne spomnim se točno katere), ki je HSG opisala kot mesarskega. Upam, da ne bo tako hudo in da bo vse v redu.

Hja očitno je prišlo tako daleč, da trenutno najbolj rabim vaše besede moje predrage prijateljice, zato mi ne zamerite, če se zadnje dni ne posvečam vsaki bojevnici posebej. Vedite, da še vedno mislim na vse vas in vam bolj kot vse drugo na svetu želim, da končno zagledate:modri::roza: in čez devet mesecev popestujete naše male :duda::duda::duda::duda::duda::duda:

Hvala, hvala, hvala in vsaki dišeča:rozica:

Se opravičujem, če sem kaj nerazumljivo napisla, a tako sem ganjena ob vaši pozornosti, da mi tega ne smete zameriti.

Lepo nedeljsko popoldne vam želim in NA DVE :modri::roza: IN UPANJE UMRE ZADNJE!

Vaša prijateljica Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Draga naša Anitka
17.10.2004 14:49:31   
Janeja

Anitka,
tudi jaz ti pošiljam :angel::angel::angel: , da ti čim prej pomagajo uresničiti največjo željo :duda:

Pa še :pujs::pujs::pujs: za srečo in :rozica::rozica::rozica: za vsaj malo lepši dan.

Držim pesti :miska::miska::miska: , da se nam čim prej pridružiš v 9nebesa

Janeja

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Draga naša Anitka
17.10.2004 15:33:43   
Anonimen
Anitka, držim pesti!!!:miska::pujs::angel::miska::pujs::angel::miska::pujs:
lp,:fis:

Pa še :love::rozica::love::rozica::love::rozica::love: in :roza::modri:!

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Draga naša Anitka
17.10.2004 17:44:22   
ninca
anitka...tudi jaz držim :miska: zate :rozica::rozica::angel::angel::angel:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Draga naša Anitka
17.10.2004 19:14:44   
lana 5
Anitka!!!!!!!!!!

Vse bo OK.
Mi smo s tabo in vsaki dan mislimo na tebe.

Za se dodatno sreco pa ti posiljam:pujs::pujs::pujs: :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::rozica::rozica::rozica:

in se tiste, ki meni najbolj pomagajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Pa pa

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Draga naša Anitka
17.10.2004 19:47:16   
biba77
Ojla, Anitka!

Pa ne ga lomit zdaj, no!!! :zmeden: Ves, kje je se 27.?? Ne sama sebe mucit. Mogoce je ena napisala mes... (grda beseda :hudicek:), samo, koliko drugih pa je napisalo drugace?
Pa v mislih imej rezultat tega: bos blizje svojem :duda: !!! Ce ze zdaj tako negativno mislis, se bo tvoj strah samo stopnjeval... saj se na jogi znas fino sprostit :muca:, ne? - potem pa lepo: vedno, ko bo hotelo bit hudo, pomisli na kaj lepega (:morje:,:rozica:,:love:,9nebesa,...) in uporabi znanje in bo :) .
No, pa saj ves, da ti bomo so"bojevnice" stale ob strani! Pa tvoj dragi tud, a ne?

:miska:

Ps: Pa se srecni pujs te bo branil pred bolecinami! :)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Draga naša Anitka
17.10.2004 20:10:53   
Anitka
Punce zlate ste!

Ste moji :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: na tej preizkušnji in vem, da bom z vami lažje dočakala in prestala vse te preiskave.

Hvala vam vsem!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

P.S. Biba 77 :pujs: bom vzela s sabo!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Draga naša Anitka
18.10.2004 6:25:21   
Darja*
Moram potdit vsem puncam in še enkrat povedat, da je Anitka res pravi :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:in skrajni čas je, da jo ti :angel::angel::angel:začnejo spremjat na njeni poti, kajti sedaj jih najbolj potrebuje.

držim:miska::miska::miska:

Darja

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Draga naša Anitka
18.10.2004 7:14:52   
klarisa
Anitka, držim pesti za HSg se pa nič bati, ker vse skupaj traja nekaj minutk pa ni tko hudo, nekatere sploh ne čutijo! Le pogumno naproti tvojemu cilju!

pa pa

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Draga naša Anitka
18.10.2004 7:50:53   
simonas
Tudi jaz drzim pesti :miska: :miska: :miska: in resnicno upam, da ne bo prehudo.

Simona

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Draga naša Anitka
18.10.2004 10:43:27   
tia

Tudi jaz sem s tabo,držim pesti :miska::miska::miska::miska:,da bo vse dobro.
Saj tako ali tako boš kmalu srečna :nosecka:.

LP

Tia

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Draga naša Anitka
18.10.2004 15:45:09   
enci
Anitka,

tudi jaz ti posiljam :angel::angel::angel::angel::angel: da te cuvajo in :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:, da ti prinesejo veliko srece.

lp

enci

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Draga naša Anitka
19.10.2004 9:13:22   
neni
Sem že v nadaljevanju za nas nekaj napisala, ampak tudi tukaj se hočem pofočkat. Da nas bo več v boju proti tvoji M.
In za tvoje :duda::duda::duda:
lp Neni

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.