Anitka -> Draga naša Anitka (17.10.2004 13:48:36)
|
Ojoj punce! Zdaj sem pa kar jokat začela, pa solze so stekle po prenosenm računalniku in ga moram hitro osušit, drugače mi moj predragi ušesa navije8):)- Hvala vam milijonkrat za vzpodbudne besede in dobre želje. Veste verjamem, da bodo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: poskrbeli, da se vam vse bogato poplača. In kako sem? Tako no, danes me je en dan prej obiskala :hudicek:M in to s takimi krči, kot jih že zelo dolgo nisem imela. Ja in malce sem res žalostna, a po drugi strani vesela, da vsaj ni zamujala in mi dajala lažnih upov. 27.10. pa me že čaka HSG, katerega se zelo bojim. Tako mi odzvanjajo v ušesih besede ene izmed punc (ne spomnim se točno katere), ki je HSG opisala kot mesarskega. Upam, da ne bo tako hudo in da bo vse v redu. Hja očitno je prišlo tako daleč, da trenutno najbolj rabim vaše besede moje predrage prijateljice, zato mi ne zamerite, če se zadnje dni ne posvečam vsaki bojevnici posebej. Vedite, da še vedno mislim na vse vas in vam bolj kot vse drugo na svetu želim, da končno zagledate:modri::roza: in čez devet mesecev popestujete naše male :duda::duda::duda::duda::duda::duda: Hvala, hvala, hvala in vsaki dišeča:rozica: Se opravičujem, če sem kaj nerazumljivo napisla, a tako sem ganjena ob vaši pozornosti, da mi tega ne smete zameriti. Lepo nedeljsko popoldne vam želim in NA DVE :modri::roza: IN UPANJE UMRE ZADNJE! Vaša prijateljica Anitka:metulj:
|
|
|
|