Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 19:52:36
|
|
|
|
baguSka
|
Iiiiiiiiitaaaaaaaaaaaak da bo!;):bravo: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 19:53:28
|
|
|
|
Anitka
|
Ojoj :((:((:((:((:(( zdaj pa sem začela jokat. Hvala:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 19:54:45
|
|
|
|
baguSka
|
Anitka nismo te hotle spravt u jok zato nehi takoj!!!!:ups:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 19:55:08
|
|
|
|
baguSka
|
Boš vidla da bo vse OK!!!!:rozica:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 19:55:17
|
|
|
|
ZARA
|
Ta Pia pa tud vse ve... Jst sem ti ze spod napisala,Anitka!!
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 19:56:53
|
|
|
|
Pia73
|
A veš, da gre tudi meni na jok,... Sem s teboj,...res, če ne drugače v mislih,... Lahko rečem, da si mi draga prijateljica in da te imam rada,... :rozica:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:00:33
|
|
|
|
wawa
|
Jutri bo en lep sončni dan so rekli vremenarji in vsem ki jih čaka kaj težkega se jim bo to lepo in najbolje izteklo, sem izvedela iz zelo zanesljivih virov.......:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:00:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka najraj bi te pobožala pa enga lupčka napopala!:rozica: Držim pesti zate:miska::miska::miska: in ti želim, da bojo jutri same vzpodbudne novičke za vaju:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel: Poljubček*, Tinka
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:03:50
|
|
|
|
borovnička
|
Anitka posluš... :) sej veš, da smo tle gor same fejst :sloncek: pa fletne :sloncek: pupe a ne? :bravo: In veš, da te mamo te fejst :sloncek: pa fletne :sloncek: pupe rade a ne? :bravo: Torej... te fejst :sloncek: in fletne :sloncek: pupe bomo jutr fejst mislne nate :bravo: in fejst pestke skup tiščale. :miska::miska::miska::miska::miska: Jest mislm, da ni nobene bojazni, da se ne bo vse skup dobr končal! :);):);):);) Drži se pupa! :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:04:23
|
|
|
|
Anitka
|
Punce jaz sem brez besed. Ponavadi za vsako kaj najdem, danes pa ne morem iti niti na ZA NAS, zato mi ne zamerte. Bom jutri spet bolj zgovorna.
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:10:49
|
|
|
|
borovnička
|
Anitka, ti se zdej lepo pomiri (ja sej, lahko je men govort, mal težje je pa to nardit), spij skodelico toplega mleka, globoko parkrat vzdihni in pejd spat, da noč hitreje mine. Še prej pa si kak dober film poglej, da ti mal misli na jutrišnji dan prežene. Ti si samo naštimej misli na pozitivno (vem, tud to ni lahko), jutri pa pogumno. Me bomo s tabo, čeprav samo v mislih! :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Anita držimo ti pesti!!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Živa pa drži pesti, da bo dobila malo družbo! Bojana, Robi in mala :duda:Živa
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:23:56
|
|
|
|
tia
|
Anitka glavo pokonci,ni nikoli tako hudo ,da se nebi dalo preživeti.Želim ti,da gresta le jutri in potem nikoli več,mislim nate in jutri bom mislila s tem da bom držala pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,pa moja :duda: bo se tudi trudila. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Naj te :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: spremljajo,čez celo življenje. pa pa Tia
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:24:39
|
|
|
|
miska2004
|
Draga Anitka, te čist razumem, mene do tja loči 10 dni, pa sem že vsak dan bolj živčna, verjetno bom v nedeljo zvečer čist preč :zmeden2: Verjamem da se je težko zamotit s čim drugim zdele, ampak poskušaj!! Vem da ti bo uspelo. Sicer pa, saj veš kaj pravijo oz. kako je (vedno pomislim na zobarja), kadar me je strah, je potem vse cool! Tudi pri tebi bo, nič bat. Glej na to kot na en korak bližje k svoji :duda: Vse bo v redu, verjemi! Mi smo tukaj zate in držimo pesti. Srečno!!! :angel::rozica::metulj:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:24:46
|
|
|
|
buškica
|
anitka, sem ti pod prejšen post napisala, ampak drži se in v mislih smo s tabo.
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:26:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitkaaaaaaa!!!!! Srečno,mirno vse bo še prišlo boš videla da bo pozitivno:bravo::bravo::love::love::love::love:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:28:32
|
|
|
|
pika74
|
Anitka:angel:, jaz sem sigurna, da bo jutri vse OK. Bomo ves čas s tabo:rozica::rozica::rozica::rozica:.
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:35:03
|
|
|
|
ElaM
|
Anitka drži se, me tukaj pa bomo zate držale :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:35:23
|
|
|
|
dunja1
|
Mi bomo tud pesti drzal!Tud na nogah!Srecno!
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:46:26
|
|
|
|
kiky
|
VERJEMI,.ZA VSAKIM DEZJEM POSIJE TUDI SONCEK,.. DRZIM PESTI DA BO VSE OK,...:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 20:49:39
|
|
|
|
cmokec
|
:miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::pujs::miska::rozica::pujs::pujs::miska::rozica::pujs: jutri ne bosta sama, me vama bomo 100% z mislimi stale ob strani. cmokec
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 21:07:43
|
|
|
|
Anitka
|
Še tukaj: Punce vsem najlepša hvala. Toliko podpore z vaše strani je prišlo, da bom res vsaj malce bolje spala. Kako lepo dene pri srčku, ko vidiš, da ti nekdo želi le vse najbolje, pa čeprav me nekatere osebno ne poznate. Tako lepo je vedeti, da ti nekdo stoji ob strani. In hvaležna sem vam za to. Obljubljam vam, da bom skušala ohraniti mirne živce zaradi :duda: 8in pa seveda tudi zaradi vas, ki mi predstavljate lučko na koncu tunela. Vedite, da se vam bo vse to poplačalo. Hvala še enkrat in se slišimo jutri, ko se za naju začne na nek način novo obdobje. Za vsako en majhen :angel: ki naj bedi nad vami in nad vašimi najdražjimi. Vaša Anitka:metulj:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 21:13:49
|
|
|
|
cmokec
|
Kako lepo NAŠA ANITKA :bravo::bravo::bravo::bravo: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: cmokec
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 22:22:01
|
|
|
|
mujcek
|
malo pozneje, ampak tudi jaz ti želim vse dobro:miska::miska::miska::pujs::miska::miska::pujs::miska::pujs: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?