Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 16.2.2005 22:33:05
|
|
|
|
emaa
|
Držim pesti :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 6:59:35
|
|
|
|
Skye
|
držim :miska::miska::miska::miska: za Anitko.........Anitka, čeprav vem da si tega koraka verjetno nisi želela, moraš na to probati gledati iz pozitivne smeri.....en korak bližje svoji :duda::bravo: :rozica::rozica::rozica: zate Skye
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 7:26:57
|
|
|
|
anadejka
|
:miska::miska::miska::miska:Tudi jaz:miska::miska::miska::miska::miska:Vso srečo:miska::miska::miska::miska:in naj te:angel:čuvajo:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:06:41
|
|
|
|
pupika
|
Anitka drži se in boš videla, da bo vse v najlepšem redu. Jaz stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate. Naj te čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:09:30
|
|
|
|
Natka1
|
Anitka držim pesti zate, boš videla na koncu se bo še vse dobro izteklo in boš sama sebi hvaležna, da si danes zmogla ta korak. :bravo::bravo::miska::miska::angel::angel::bravo::bravo: Natka
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:37:21
|
|
|
|
Špelka
|
Držim pesti, vedi Anitka da nisi sam, čeprav bi bilo bolje,da bi bile skupaj v lepših stvareh. :zmeden: Vse naj naj in naj se tvoja pot po ambulantah čimprej konča z izzidom, ki si ga najbolj želiš: :duda:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:47:11
|
|
|
|
larisa
|
Anitka mi je žal da ti nisem mogla zaželeti sreče preden greš na pregled ampak vseeno....:miska: srečno in čim manj napetosti ti želim. Rezultati bojo pa itak :bravo:. :angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 8:57:56
|
|
|
|
pi
|
Tudi jaz ti držim pesti, da se bo vse dobro končalo. Nikoli ni vse tako črno kot izgleda. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 9:51:15
|
|
|
|
Gea1
|
Drži se in ni tak bav, bav kot izgleda. Boš vsaj korak naprej in tako je tudi prav. Vse za cilje. Kajti mi se ne damo! :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 9:56:25
|
|
|
|
crna
|
kaj mi lahko katera pove kaj je narobe, ker nisem bila na RR že par mesecev, in zdaj ste me šokirale s to temo a ne vem kaj je narobe... Anitka tebi pa vseeno srečno in tudi jaz upam in držim pestke da bo vse ok:miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 9:58:40
|
|
|
|
biba77
|
Crna, Anitka gre danes prvic v neplodnostno ambulanto. Kako pa si ti? Zakaj te tako dolgo ni bilo? Kaj novega??? :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Držimo pesti za našo drago Anitko! 17.2.2005 10:30:40
|
|
|
|
crna
|
preveč zaposlena, pa preveč me boli ko berem tu lepe novičke o novih nosečkah, ko pa jaz nimam nič,... moj pravi ko bo bo in ne neki načrtujeva dosti, pa tudi bolj slabo delava na otročku, ker zdaj sva šla v najem, in imava precej stroškov in me je malo strah kako bi z otročkom preživela tko da ni nič novega na tem področju...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?