|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drža glavice
24.5.2009 13:11:25   
PetraSkok
Pozdravljene!

Zanima me, pri kateren mesecu starosti so vaši otročki začeli samostojno držati glavico?
Pri nas je problem ta, da le za kratek čas postavi glavico pokončno, potem pa začne klatiti z njo vsepovprek in smo tudi zato poslani na fizioterapijo.

Ali ima katera podobno iuzkušnjo in kaj svetujete?

Zelo vesela bom vseh vaših odgovorov.
LP,
Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drža glavice
24.5.2009 14:46:27   
Taddy78
Pri 4.mesecih mu je več nisem  podpirala, s tem da je že pri 2.mesecih, ko sem ga držala kvišku imel glavo čist fixno, oz. mu ni padala naprej.
Ampak se je rodil z malo večjo porodno težo in je patronažna ko je prvič prišla takoj rekla, da ima vratne mišice razvite za 3.mesečnika...

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2009 19:53:22   
slovenka
Naša pri 3 mesecih - tako da smo se lahko šli aviona po stanovanju...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2009 9:23:53   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Naša pri 3 mesecih

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2009 18:25:50   
uršula83
Naš jo je za silo držal pri 4 mesecih, ampak tut približno ni bila še stabilna. Sedaj pri 5 mesecih pa jo drži sam brez problema. Ful pozno, glede na to, da jih večina pravi da jim pri 3 držijo, pa nas zato niso nikamor pošiljali. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2009 20:55:54   
Čebel@
pri 3 mesecih jo drži brez opletanja

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2009 21:56:00   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Naš jo je za silo držal pri 4 mesecih, ampak tut približno ni bila še stabilna. Sedaj pri 5 mesecih pa jo drži sam brez problema. Ful pozno, glede na to, da jih večina pravi da jim pri 3 držijo, pa nas zato niso nikamor pošiljali. 

Petra, samo res čudno, da so vas tako hitro poslali na FT - če je vaša stara šele 3,5 m. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2009 8:42:48   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Pr nas podobno. Tudi nas niso nikamor pošiljali.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2009 8:50:47   
Katy78
Petra, bodi vesela, da so vas poslali na fizioterapijo. Tudi nas je P poslala v RA preventivno, ker je pač nedonošenček, tam pa so rekli, da nas bodo dali na fizioterapijo, ker mu kot nedonošenčku po defaultu pripada in da je to enkratna stvar in da bi bilo idealno, če bi lahko prav vsi dojenčki bili deležni fizoterapije, ampak žal ne gre. Tako da sem jaz prav vesela, da hodimo, pa čeprav niti ne bi bilo potrebno. Je pa res, da zraven joka kot dež, ampak tako je pri večini dojenčkov in večina se potem slej kot prej tudi navadi. Fizioterapija vam bo samo koristila in sem prepričana, da so tudi vas poslali bolj preventivno kot pa da bi bilo kaj narobe, ker z glavico pri 3.5 m. še opleta. Pač niso vsi dojenčki enako hitri v razvoju.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2009 15:51:09   
PetraSkok
Vsem se iskreno zahvaljujem za odgovor. Prav potolazile ste me. Res ne vem, ampak mi smo poslani v razvojno pri 3,5 mesecih. Upam, da se bo stanje izboljsalo. Pozdrav vsem.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?