|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Irena Virant??
25.1.2005 13:54:07   
Šoni
Punce potrebujem vašo pomoč,

ali katera mogoče pozna ali pa obiskuje ginekologinjo dr. Ireno Virant:zmeden:?? Mislim da dela v kranjski porodnišnici, nisem pa sigurna:zmeden::zmeden:.. Zelo bi vam bila hvaležna za njen telefon če ga katera ima, sem že čekirala po netu, pa nič ne najdem:((:((.

Najlepša hvala in vsem želim en res lep dan.

Šoni :kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dr. Irena Virant??
25.1.2005 14:11:33   
dory
Za njo sem slisala pozitivne kritike in tudi ko je mela mene na otroski po porodu se mi je zdela ful ok...najbols da poklices v porodnisnico in vprasas :)

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dr. Irena Virant??
25.1.2005 16:35:14   
speli
Glede Ga. Virant nimam ene slabe besede, mojo prijateljico je krasno obravnavala skozi celo nosečnost, ji naredila exstra ultrazvoke itd...res v tem trenutku je ena boljših ginekologinj v kranju, vendar te morm žal razočarati, da glede na to, da je samo enkrat na teden v kranju ob sredah (drugače je v Lj.) je čisto zasedena..razen če seveda nimaš vez...pa uspešen lov):

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dr. Irena Virant??
25.1.2005 18:19:52   
Šoni
Obema se najlepse zahvaljujem, bom vseeno poskusila poklicat.. Nisem pa vedela da je samo ob sredah v Kranju..

Lp,
Šoni :kuza:

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dr. Irena Virant??
26.1.2005 6:50:29   
dory
Mi smo jo imeli na vizitah skoraj vsak dan :zmeden:

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dr. Irena Virant??
28.1.2005 20:41:16   
speli
no samo za razložitev, teta ma posvetovalnico samo ob sredah, ter ambulanto, je pa verjetno večkrat dežurna v porodnišnici...

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?