Dr. Irena Virant?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Šoni -> Dr. Irena Virant?? (25.1.2005 13:54:07)

Punce potrebujem vašo pomoč,

ali katera mogoče pozna ali pa obiskuje ginekologinjo dr. Ireno Virant:zmeden:?? Mislim da dela v kranjski porodnišnici, nisem pa sigurna:zmeden::zmeden:.. Zelo bi vam bila hvaležna za njen telefon če ga katera ima, sem že čekirala po netu, pa nič ne najdem:((:((.

Najlepša hvala in vsem želim en res lep dan.

Šoni :kuza:

dory -> Dr. Irena Virant?? (25.1.2005 14:11:33)

Za njo sem slisala pozitivne kritike in tudi ko je mela mene na otroski po porodu se mi je zdela ful ok...najbols da poklices v porodnisnico in vprasas :)

speli -> Dr. Irena Virant?? (25.1.2005 16:35:14)

Glede Ga. Virant nimam ene slabe besede, mojo prijateljico je krasno obravnavala skozi celo nosečnost, ji naredila exstra ultrazvoke itd...res v tem trenutku je ena boljših ginekologinj v kranju, vendar te morm žal razočarati, da glede na to, da je samo enkrat na teden v kranju ob sredah (drugače je v Lj.) je čisto zasedena..razen če seveda nimaš vez...pa uspešen lov):

Šoni -> Dr. Irena Virant?? (25.1.2005 18:19:52)

Obema se najlepse zahvaljujem, bom vseeno poskusila poklicat.. Nisem pa vedela da je samo ob sredah v Kranju..

Lp,
Šoni :kuza:

dory -> Dr. Irena Virant?? (26.1.2005 6:50:29)

Mi smo jo imeli na vizitah skoraj vsak dan :zmeden:

speli -> Dr. Irena Virant?? (28.1.2005 20:41:16)

no samo za razložitev, teta ma posvetovalnico samo ob sredah, ter ambulanto, je pa verjetno večkrat dežurna v porodnišnici...

Stran: [1]