|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Eržen Vrlič Petra
29.10.2011 23:31:36   
wisteria
Živjo,
pri omenjeni ginekologinji sem se naročila na prvi pregled, k njej grem prvič, pa me zanima če ima katera izkušnje z njo?

Hvala, Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Eržen Vrlič Petra
30.10.2011 14:59:05   
ursh_
Hej hej,

sem v 35. tednu nosečnosti in sem njena pacientka in sem z njenim delom zelo zadovoljna.

Prej sem bila pri dr. Trampuž v Grosuplju in sem si že od samega začetka nosečnosti trudila zamenjati G, saj njemu in njegovemu načinu dela nikakor nisem zapupala. Ker nisem šla k njemu na NS izvidov od NS sploh ni želel pogledati in je komentiral češ da to kar pravijo drugi njega ne zanima in je bil vidno užaljen, ker ni on pokasiral teh 60€.
Prvi pregled pri dr. Erženovi sem imela 31. avgusta in res si je vzela čas, da je pregledala vse izvide (tudi NS in samoplačniške morfologije) in mi prisluhnila, saj sem že pri prejšnem G na redni morfologiji tožila zaradi bolečin v trebuhu (njegov komentar da je vse BP in da pač pretiravam, na samoplčaniški morfologiji čez dva dni pa so me opozorili naj bom previdna saj imam prekratek MV in naj novo G na to opozorim). Naredile sve tudi UZ in se pogovorile kako naprej.
Je mlada in ima čut za pacientko in ji ni problem določeno stvar dvakrat razložit, če vidi da si še vedno v dvomih.

(odgovor članu wisteria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2011 9:07:49   
wisteria
Super, hvala! Imam pregled v začetku decembra, potem poročam še jaz.

Lp

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2011 12:39:13   
Hov hov
je krasna ginekologinja, oddaja zelo prijetno energijo od sebe, je strokovna, posluša in si vzame čas.

Lp!

< Sporočilo je popravil Hov hov -- 7.11.2011 12:40:48 >

(odgovor članu wisteria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2011 20:51:46   
tiluckasi
A mogoče katera ve, če še sprejema, morm menat k mam zmaja zdej, pa noben ne sprejema. Sem pa sredi nosečnosti...  hvala za info

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2011 11:38:57   
wisteria
Torej, prvi pregled je za mano, poročam kot sem obljubila :)
Zaenkrat sem dobila zelo dober občutek, je prijazna, vse sproti razloži, si vzame čas, skratka zaenkrat super izkušnja!
In ja, še vedno jemlje nove, tudi jaz sem zamenjala zdaj, v začetku nosečnosti ker s prejšnjo nisem bila zadovoljna.

(odgovor članu tiluckasi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2012 12:55:08   
buhtlčk
Tud jaz sem zdaj pri njej, sem že menjala že prej, res je zelo težko dobiti dobrega ginekologa, ampak zaenkrat mi je ona zelo všeč in sem vesela, da me je vzela.

(odgovor članu wisteria)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2012 15:45:21   
prestica
Jaz sem sicer pri Dr. Štrumbljevi, toda ker je njena prisotnost v ZD Vič tako tako, imajo vedno enega g., ki jo nadomešča. Trenutno je to dr. Eržen. Moram priznat, da sem zelo zelo zadovoljna in da če ona gre, grem jaz z njo.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2012 9:08:28   
anžetka
Tudi jaz sem zelo zadovoljna z njo...res si vzame čas, te posluša, razloži vse, dobr pregleda, nič ne komplicira... Sm bla kr mal šokirana, ko sem zvedela, da bo šla mogoče na Metelkovo, ampak zdej dela malo tam malo v ZD Vič, tako da sem si oddahnila...Prej sem mela pa enega drugega, ki je hvala bogu, šel...in sem dobila njouser posted image

Sasa84

(odgovor članu prestica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2012 9:27:10   
prestica
Anžetka, jaz sem se zmenila, da grem z njo, ko bo tam dobila za polni delovni čas. Čeprav mi je žal zaradi sester, ki so v ZD VIč res super.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2012 9:39:20   
anžetka
Prestica, a pol bo res šla??? A dej ne no...user posted image Tam sm tik tak, pa vsaj normalno je za parkirat, no, bolj kot na Metelkovi...Pa še sestre so res vredu... Jo bom naslednjič mal vprašala. Nazadnje so mi rekl, da bo še neki časa tukaj, ne ve se pa kok časa...Upam, da vsaj še tok, da rodim user posted image

Sasa84

(odgovor članu prestica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2012 10:07:48   
prestica
Tam baje čaka, da bo šel en v pokoj. Jaz sem se zmenila, da četudi gre pred mojim porodom, da grem z njo. Drugače, pa imam termin za podpis prestopa v septembru.
Ja, tudi meni je tukaj super, ker imam blizu. Toda v zadnjih letih, sem imela 4 različne ginekologe, kar mi pa ni ok. Štrumbljeva ima skrajšan delovni čas in potem iščejo nekoga za nadomeščanje. in takoj ko ta dobi nekje drugje za polni d.č., gre. Razumljivo.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?