Dr. Eržen Vrlič Petra (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

wisteria -> Dr. Eržen Vrlič Petra (29.10.2011 23:31:36)

Živjo,
pri omenjeni ginekologinji sem se naročila na prvi pregled, k njej grem prvič, pa me zanima če ima katera izkušnje z njo?

Hvala, Lp

ursh_ -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (30.10.2011 14:59:05)

Hej hej,

sem v 35. tednu nosečnosti in sem njena pacientka in sem z njenim delom zelo zadovoljna.

Prej sem bila pri dr. Trampuž v Grosuplju in sem si že od samega začetka nosečnosti trudila zamenjati G, saj njemu in njegovemu načinu dela nikakor nisem zapupala. Ker nisem šla k njemu na NS izvidov od NS sploh ni želel pogledati in je komentiral češ da to kar pravijo drugi njega ne zanima in je bil vidno užaljen, ker ni on pokasiral teh 60€.
Prvi pregled pri dr. Erženovi sem imela 31. avgusta in res si je vzela čas, da je pregledala vse izvide (tudi NS in samoplačniške morfologije) in mi prisluhnila, saj sem že pri prejšnem G na redni morfologiji tožila zaradi bolečin v trebuhu (njegov komentar da je vse BP in da pač pretiravam, na samoplčaniški morfologiji čez dva dni pa so me opozorili naj bom previdna saj imam prekratek MV in naj novo G na to opozorim). Naredile sve tudi UZ in se pogovorile kako naprej.
Je mlada in ima čut za pacientko in ji ni problem določeno stvar dvakrat razložit, če vidi da si še vedno v dvomih.

wisteria -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (2.11.2011 9:07:49)

Super, hvala! Imam pregled v začetku decembra, potem poročam še jaz.

Lp

Hov hov -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (7.11.2011 12:39:13)

je krasna ginekologinja, oddaja zelo prijetno energijo od sebe, je strokovna, posluša in si vzame čas.

Lp!

tiluckasi -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (6.12.2011 20:51:46)

A mogoče katera ve, če še sprejema, morm menat k mam zmaja zdej, pa noben ne sprejema. Sem pa sredi nosečnosti...  hvala za info

wisteria -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (7.12.2011 11:38:57)

Torej, prvi pregled je za mano, poročam kot sem obljubila :)
Zaenkrat sem dobila zelo dober občutek, je prijazna, vse sproti razloži, si vzame čas, skratka zaenkrat super izkušnja!
In ja, še vedno jemlje nove, tudi jaz sem zamenjala zdaj, v začetku nosečnosti ker s prejšnjo nisem bila zadovoljna.

buhtlčk -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (12.1.2012 12:55:08)

Tud jaz sem zdaj pri njej, sem že menjala že prej, res je zelo težko dobiti dobrega ginekologa, ampak zaenkrat mi je ona zelo všeč in sem vesela, da me je vzela.

prestica -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (12.3.2012 15:45:21)

Jaz sem sicer pri Dr. Štrumbljevi, toda ker je njena prisotnost v ZD Vič tako tako, imajo vedno enega g., ki jo nadomešča. Trenutno je to dr. Eržen. Moram priznat, da sem zelo zelo zadovoljna in da če ona gre, grem jaz z njo.

anžetka -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (13.4.2012 9:08:28)

Tudi jaz sem zelo zadovoljna z njo...res si vzame čas, te posluša, razloži vse, dobr pregleda, nič ne komplicira... Sm bla kr mal šokirana, ko sem zvedela, da bo šla mogoče na Metelkovo, ampak zdej dela malo tam malo v ZD Vič, tako da sem si oddahnila...Prej sem mela pa enega drugega, ki je hvala bogu, šel...in sem dobila njo[sm=bravo.gif]

prestica -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (13.4.2012 9:27:10)

Anžetka, jaz sem se zmenila, da grem z njo, ko bo tam dobila za polni delovni čas. Čeprav mi je žal zaradi sester, ki so v ZD VIč res super.

anžetka -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (13.4.2012 9:39:20)

Prestica, a pol bo res šla??? A dej ne no...[sm=smiley19.gif]Tam sm tik tak, pa vsaj normalno je za parkirat, no, bolj kot na Metelkovi...Pa še sestre so res vredu... Jo bom naslednjič mal vprašala. Nazadnje so mi rekl, da bo še neki časa tukaj, ne ve se pa kok časa...Upam, da vsaj še tok, da rodim [sm=smiley1.gif]

prestica -> RE: Dr. Eržen Vrlič Petra (13.4.2012 10:07:48)

Tam baje čaka, da bo šel en v pokoj. Jaz sem se zmenila, da četudi gre pred mojim porodom, da grem z njo. Drugače, pa imam termin za podpis prestopa v septembru.
Ja, tudi meni je tukaj super, ker imam blizu. Toda v zadnjih letih, sem imela 4 različne ginekologe, kar mi pa ni ok. Štrumbljeva ima skrajšan delovni čas in potem iščejo nekoga za nadomeščanje. in takoj ko ta dobi nekje drugje za polni d.č., gre. Razumljivo.

Stran: [1]