|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Križaj in 1.pregled
10.11.2006 23:51:13   
nina0
Pozdravljene.

Danes sem bila prvič na ginekološkem pregledu od kar sem zvedela da sem noseča. Ko sem zvedela sem takoj šla na internet in si vse živo prebrala ter ugotovila, da bom v nedeljo noseča 9 tednov, da mam rok 17.06.2006... Dr.Križajeva pa mi danes ni povedala drugega kot baje, da bosta dvojčka ampak to še ni 100%, zato me je naročila naslednji teden še enkrat. Ali naj pričakujem,da mi bo povedala koliko sem noseča ter kdaj imam rok in da naj jem folno kislino itd na naslednjem pregledu ali moram to od nje izvlečt ali je to že znak da naj bi ginekologinjo zamenjala?
Glede na to da je to moja prva nosečnost mislim da bi mi morala povedati vsaj osnovne stvari. Pred dvemi leti je bilo že govora na tem forumu o dr.Križajevi!

VAŠE MNENJE??

Lahko noč  NINA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Križaj in 1.pregled
11.11.2006 0:09:23   
najina pikica*
najprej čestitke za user posted image ......
dr.Križaj je tut moja os. g.,in sm z njo ful zadovolna!men je pri prvem pregledu povedala,da sem noseča,da se je zarodek zagnezdil in da je vse bp,da je en user posted image ....in mi svetovala kaj naj jem...mat. knjižico sm pa dobila šele na NS....če misliš,da ti je povedala premalo oz. nič jo naslednič vprašaj kar te zanima....
drugače je bilo o njej že veliko govora na forumu...vendar jst imam z njo dobre izkušnje in pred in med nosečnostjo...
LEPO NOSEČNOST TI ŽELIM....

(odgovor članu nina0)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2006 15:05:50   
Nasy
Pozdravljena in seveda čestitke za nosečnost!!!

Nočem biti nesramna, vsaka ima pač drugačne izkušnje pri zdravnikih ampak jaz sem ravno zaradi takih stvari, ignorantskega odnosa in zadirčnosti menjala ginekologinjo (dr. Križajevo), ki je bila živo nasprotje tej, ki jo imam sedaj..da ne rečem, kaj..ta je zlata, ki jo imam zdaj, vse mi pove..pri Križajevi sem bila najprej na brisu, potem sem čez kako leto zanosila. Povedala mi ni nič, bulila je stalno v računalnik, vmes klepetala po telefonu, pisala SMS-e, svašta.. Na začetku sem jo vprašala, kaj mi svetuje, ali naj že povem doma, da sem noseča ali naj počakam do 3.meseca (bila sem v 6. tednu), da nebi šlo kaj narobe, pa je rekla, ma seveda povejte, saj ste vendar noseča..drugače pa sem vse sem mogla vleči iz nje in mirne vesti povem, da sem več izvedela na RR kot od nje..ko sem bila zaradi krvavitev na urgenci, me je pregledala ena fajn zdravnica, ki mi je omenila, da sumi, da imam pregrado in naj se v primeru težav preko svoje ginekologinje naročim v leonišču..ja pa ja..ko sem spet šla na pregled h Križajevi in ji povedala za to, je posmehljivo rekla : >Ph, jaz je ne vidim. < Potem nisem šla nikamor, ker pač nekako zaupaš svojemu zdravniku, buča jaz... Na žalost se je ta nosečnost končala z abrazijo. Takoj zatem sem pa menjala ginekologinjo, ki me je takoj temeljito pregledala, bolj kot vsakič Križajeva. Na drugem pregledu mi je odkrila pregrado, ker sem bila ravno v tistem času tam, ko se najbolje vidi. Ko sem menjala ginekologinjo, sem poklicala h Križajevi, če lahko pošlje karton ali ga pridem iskat..ampak po enem letu se ji do sedaj še ni zdelo vredno to storiti..
No in tako lahko rečem, da zaradi njene strokovnosti mineva skoraj dve leti, ko bi že lahko imela malo bebico, bom pa šla šele na odstranitev pregrade.

Upam, da bo do tebe bolj korektna, moje izkušnje so pač take..srečno in čimlepšo nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu nina0)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2006 11:23:31   
nina0
Ful hvala obema za vajino mnenje. V petek imam še enkrat pregled pri njej in bom videla kako bo. Če bo res tako nesramna in neznosna bom zamenjala ginekologinjo.
Zanima me kako je s kartoteko ali jo moram nujno dobiti od Križajeve ali ne???

Še enkrat hvala za pomoč ter mnenja,
lep dan vam želim

NINA

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2006 11:58:42   
Gina
Imam sodelavko, ki je imela tudi čuden občutek, ko je k njej hodila. Pa ni hotela zamenjat....saj veš....zoprno je kar tako malo menjat, ko imaš "samo" čuden feeling. Pa enega otroka je že imela, pa med tisto nosečnostjo nobenih problemov, pa je zaupala, da bo vse ok tudi takrat. No, potem je zaradi strokovne napake, zaradi nezadostnega spremljanja nosečnosti, zdravnica sploh ni imela pojma, kaj se s sodelavko dogaja in temu ustrezno ni ukrepala - moja sodelavka v sredini nosečnosti zgubila sina. No, takrat jo je končno srečala pamet, pa je zamenjala. Otročka pa ni prebolela in ne vem, če ga kdaj sploh bo, kljub temu, da ima sedaj tri krasne, zdrave otroke.

Kaj pa jaz vem, sama z njo nimam nobenih izkušenj. In vedno je tako, da dokler je vse ok, da je vsak G ok. Šele ko nosečnost sama po sebi ni čisto neproblematična, takrat se pokaže, koliko ok je tvoj zdravnik. In svetujem ti, izbiraj, ne bodi zadovoljna čisto z vsakim, ker v tem primeru te lahko to stane življenja nekega malega človečka. Fejst bodi izbirčna.

(odgovor članu nina0)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2006 8:39:37   
najina pikica*
verjetno drži kar je napisala Gina,da se dober zdravik pokaže takart,ko je ni kaj vredu....no upam,da se boš odločila pravilno in predvsem sebi v korist user posted image  pri novi izbiri bodi izbirčna!!!!
glede kartona pa,sestro prosi,da ti ga izroči v roke al pa pošlje na naslov tvoje nove g!

ld

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2006 12:16:17   
annflower
Tega priimka ne smem slišati-dr.Križaj.Meni je na UZ videla nosečnost-jaz seveda paf od sreče,nato dobim menstruacijo in skoraj umrem od žalosti,ona pa totalno brezčutno reče:bo pa drugič in me odpika .Moji prijateljici sicer pravilno pove ,da je noseča,vendar ji pozabi povedati,da sta dva...Od tega je že osem let in jaz imam zdaj dva angelčka,vendar sem še tisti dan vzela karton.

(odgovor članu nina0)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?