Nasy -> RE: Dr.Križaj in 1.pregled (11.11.2006 15:05:50)
|
Pozdravljena in seveda čestitke za nosečnost!!! Nočem biti nesramna, vsaka ima pač drugačne izkušnje pri zdravnikih ampak jaz sem ravno zaradi takih stvari, ignorantskega odnosa in zadirčnosti menjala ginekologinjo (dr. Križajevo), ki je bila živo nasprotje tej, ki jo imam sedaj..da ne rečem, kaj..ta je zlata, ki jo imam zdaj, vse mi pove..pri Križajevi sem bila najprej na brisu, potem sem čez kako leto zanosila. Povedala mi ni nič, bulila je stalno v računalnik, vmes klepetala po telefonu, pisala SMS-e, svašta.. Na začetku sem jo vprašala, kaj mi svetuje, ali naj že povem doma, da sem noseča ali naj počakam do 3.meseca (bila sem v 6. tednu), da nebi šlo kaj narobe, pa je rekla, ma seveda povejte, saj ste vendar noseča..drugače pa sem vse sem mogla vleči iz nje in mirne vesti povem, da sem več izvedela na RR kot od nje..ko sem bila zaradi krvavitev na urgenci, me je pregledala ena fajn zdravnica, ki mi je omenila, da sumi, da imam pregrado in naj se v primeru težav preko svoje ginekologinje naročim v leonišču..ja pa ja..ko sem spet šla na pregled h Križajevi in ji povedala za to, je posmehljivo rekla : >Ph, jaz je ne vidim. < Potem nisem šla nikamor, ker pač nekako zaupaš svojemu zdravniku, buča jaz... Na žalost se je ta nosečnost končala z abrazijo. Takoj zatem sem pa menjala ginekologinjo, ki me je takoj temeljito pregledala, bolj kot vsakič Križajeva. Na drugem pregledu mi je odkrila pregrado, ker sem bila ravno v tistem času tam, ko se najbolje vidi. Ko sem menjala ginekologinjo, sem poklicala h Križajevi, če lahko pošlje karton ali ga pridem iskat..ampak po enem letu se ji do sedaj še ni zdelo vredno to storiti.. No in tako lahko rečem, da zaradi njene strokovnosti mineva skoraj dve leti, ko bi že lahko imela malo bebico, bom pa šla šele na odstranitev pregrade. Upam, da bo do tebe bolj korektna, moje izkušnje so pač take..srečno in čimlepšo nosečnost!!![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|