Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 13.7.2005 16:21:19
|
|
|
|
eva1
|
Mislim, da s 5 mesečnim otrokom ni pametno iti tako daleč in še na otok! Sej nikol ne veš, kaj se lahko zgodi-mi bomo šli najdlje na pag, da smo v 3 urah doma, če se kaj zgodi! Moj recimo ima že 2 dni temparaturo 38.5-vrjetno bo 6 otroška, pa če bi jo imel na morju bi bla ful panika kaj narest!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2005 16:54:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 13.7.2005 17:02:51
|
|
|
|
Marogica
|
Ne kompliciraj in se imejte fajn na dopustu. Vedno se najde kakšna rešitev. Saj boš imela določena zdravila s seboj? Kot je bilo omenjeno, je sigurno kakšen splošni zdravnik na Visu. Kaj na Visu ni dojenčkov? Jih nima nobena domaćinka? Pa se tudi znajdejo. Uživajte na morju
|
|
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 13.7.2005 18:06:22
|
|
|
|
mika
|
Tudi jaz pravim , ne komplicirat! za bognedaj kaj nujnega imajo gliserje za nujno medicinsko pomoč. Koliko vem, pa je tam splošni zdravnik. Uživajte na Visu.
|
|
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 13.7.2005 18:38:56
|
|
|
|
ANAJURIJ
|
MIKA IN DRUGI, HVALA ZA INFO IN VSPODBUDO.:morje:
|
|
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 13.7.2005 18:45:03
|
|
|
|
Primoza
|
Pa še to, Vis je eden izmed redkih predelov Dalmacije z dobro pitno vodo.
|
|
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 13.7.2005 19:34:09
|
|
|
|
mika
|
Pašman tudi
|
|
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 13.7.2005 19:53:31
|
|
|
|
Primoza
|
Vendar bi malo na pamet rekel, da gre pri Pašanu za vodovod s celine, pri visu pa gre za zaelo kakovostne vire na samem otoku.
|
|
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 13.7.2005 23:00:34
|
|
|
|
Talija
|
Tudi Pašman ima svoje kakovostne vire na otoku.:)Mi gremo letos namreč že četrtič tja, vendar prvič z dojenčkom(7m):duda:Vendar v vsakem primeru svetujem prekuhavanje za dojenčka. S seboj pa le vzemi priročno lekarno ter pazi, da ga ne boš preveč izpostavljala soncu- sicer pa ni panike- lepo se imejte!;):morje:
|
|
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 14.7.2005 9:21:34
|
|
|
|
Lenny
|
ANAJURIJ, pravkar preverjeno: Vis ima zdravnika, celo dva, v Visu in v Komiži, za nujnejše primere razpolagajo s helikopterjem, res pa je, da potrebuješ dodatno zavarovanje tipa Coris ali Elvia. Lp in lep dopust!
|
|
|
|
Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pedi... 14.7.2005 13:20:13
|
|
|
|
ANAJURIJ
|
Hvala se enkrat za info. Se ze veselimo..:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?