Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ANAJURIJ -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (13.7.2005 16:17:37)

Saj vem, da je podobna tema ze bila odprta, pa me vseeno zanima, ce je bila katera (druzina) z tako malim dojenckom na dopustu na Visu oz. kjerkoli, kjer ni bilo pediatra oz. zdravnika. Malo me skrbi, sicer upam, da bom se vedno samo dojila, pa kljub temu, saj vete vnetje uhic, grla itd...

eva1 -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (13.7.2005 16:21:19)

Mislim, da s 5 mesečnim otrokom ni pametno iti tako daleč in še na otok! Sej nikol ne veš, kaj se lahko zgodi-mi bomo šli najdlje na pag, da smo v 3 urah doma, če se kaj zgodi!
Moj recimo ima že 2 dni temparaturo 38.5-vrjetno bo 6 otroška, pa če bi jo imel na morju bi bla ful panika kaj narest!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.7.2005 16:54:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Marogica -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (13.7.2005 17:02:51)

Ne kompliciraj in se imejte fajn na dopustu. Vedno se najde kakšna rešitev. Saj boš imela določena zdravila s seboj? Kot je bilo omenjeno, je sigurno kakšen splošni zdravnik na Visu. Kaj na Visu ni dojenčkov? Jih nima nobena domaćinka? Pa se tudi znajdejo. Uživajte na morju

mika -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (13.7.2005 18:06:22)

Tudi jaz pravim , ne komplicirat! za bognedaj kaj nujnega imajo gliserje za nujno medicinsko pomoč. Koliko vem, pa je tam splošni zdravnik. Uživajte na Visu.

ANAJURIJ -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (13.7.2005 18:38:56)

MIKA IN DRUGI, HVALA ZA INFO IN VSPODBUDO.:morje:

Primoza -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (13.7.2005 18:45:03)

Pa še to, Vis je eden izmed redkih predelov Dalmacije z dobro pitno vodo.

mika -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (13.7.2005 19:34:09)

Pašman tudi

Primoza -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (13.7.2005 19:53:31)

Vendar bi malo na pamet rekel, da gre pri Pašanu za vodovod s celine, pri visu pa gre za zaelo kakovostne vire na samem otoku.

Talija -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (13.7.2005 23:00:34)

Tudi Pašman ima svoje kakovostne vire na otoku.:)Mi gremo letos namreč že četrtič tja, vendar prvič z dojenčkom(7m):duda:Vendar v vsakem primeru svetujem prekuhavanje za dojenčka. S seboj pa le vzemi priročno lekarno ter pazi, da ga ne boš preveč izpostavljala soncu- sicer pa ni panike- lepo se imejte!;):morje:

Lenny -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (14.7.2005 9:21:34)

ANAJURIJ, pravkar preverjeno: Vis ima zdravnika, celo dva, v Visu in v Komiži, za nujnejše primere razpolagajo s helikopterjem, res pa je, da potrebuješ dodatno zavarovanje tipa Coris ali Elvia.
Lp in lep dopust!

ANAJURIJ -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (14.7.2005 13:20:13)

Hvala se enkrat za info. Se ze veselimo..:bravo:

mika -> Dopust z 5 mesecnim dojenckom na Visu-ni pediatra (14.7.2005 13:54:50)

Ja, v Pašmanu ima vsaka hiša svoj studenec s pitno vodo. Talija, mi gremo tudi letos četrič, prvič z našo pupo, ki bo tudi takrat stara dobrih 7m.

Stran: [1]