|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Domači sokovi
9.9.2007 20:02:19   
Anonimen
Prosim za recepte domačih sokov.
Sama delam sok iz korenčka, breskev, jabolk in hrušk. To dam različno enkrat korenček in breskve, drugič z jabolki in hruškami. Potem delam sok iz grozdja in sok iz hrušk. A delate še kakšnega. Imamo ogromno sliv, a ima ketera recept za sok iz njih?
Če imate kakršnekoli recepte za domače sokove, se močno priporočam user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Domači sokovi
9.9.2007 20:06:41   
sonček33
Nogica jaz žal nimam recepta imam pa vprašanje zate - delaš sokovew v sokovniku - tako, da enostavno sadje opereš in primerno pripraviš?Delaš to sproti, saj to vendar ne zdrži prav dolgo?

P.s.:Pisanje z velikimi črkami je kričanje.V bodoče se tega izogibajte.

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 15.9.2007 10:12:12 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2007 23:52:14   
Anonimen
Ne sonček sokove ne delam v sokovniku. Npr. zadnji ki sem ga delala je hruškov. Hruške sem olupila jih narezala na majhne koščke in skuhala. Nto sem jih zmiksala, dodala sladkor in ostale sestavine ter zavrela. To sem nato natočila v steklenice in pasterizirala. Na ta način delam vse sokove. Mazen mošta user posted image , oziroma domačega jabolčnika.
Vidim pa da nobena ne dela domačih sokcev.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2007 23:53:13   
Anonimen
Aja sončece ti sokovi zdržijo zelo dolgo časa, jaz jih imam že več kot eno leto v steklenicah pa so zelo dobri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?